perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ehdotuksia?
Uskomatonta, teitä lukijoita on nykyään hurjan paljon - ympäri maailmaa. Kiitos! Olen tosi imarreltu.

Miltä kuulostaa, jos järkkään lähiaikoina pienen arvonnan? Palkinto voisi olla jokin oma tekeleeni. Onko toivomuksia?

Mukavaa viikonloppua kaikille. Paistaisipa terassille aurinko edes hetken!
tiistai 26. kesäkuuta 2012

Voihan vaneri!Kärsin yhä vaneri-ihastuksesta. Vuoraisin vanerilla kai koko kotimme, jos voisin. Taitaa olla meneillään vanerikausi niinkuin taiteilijalla konsanaan. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, tästäkin toivutaan. Niinpä olen tyydyttänyt himoani melko maltillisesti.

Pitkän työpöytämme kaksi liian pientä höttölevyä vaihdoin yhdeksi reilun kokoiseksi vanerilevyksi. Siellä täällä seiniin nojailee rautakaupan jämälaarista napattuja ohuen ohuita vanerikappaleita. Kanelimaa-blogin taitavan HR:n käsialaa oleva Siilit-juliste koristaa yhtä niistä. Psst, Siilejä ja paljon muuta ihanaa saa täältä. Levyt ovat toki kauniita sellaisenaankin tai ryhmässä kehystettyjen postereiden kavereina. Ainakin minusta.

Puu-tykkääjille tiedoksi, että Kotilo-blogista löytyy hyvä vinkki puunkäsittelyyn ja etenkin puunvalkaisuun. Käykäähän kurkkimassa.tiistai 19. kesäkuuta 2012

JunioriväelleMiehen kymmenvuotias asustaa meillä aika-ajoin. Hänen valtakuntaansa yläkerrassa on laiteltu pikkuhiljaa. Sängyn ja sohvan virkaa ajaa vanerilevy pyörillä. Ihan käypä ratkaisu huoneen matalimmalle seinälle.

Lukuvaloksi hankin Ikean mustan valaisimen ja tunnelmavaloksi sinisen neonputken. Huoneen keskelle haluaisin pyöreän matalan pöydän Lego-rakennelmille ja muille askareille. Ei vaan välähdä, miten sen toteuttaisin. Pitää vielä vähän miettiä.

perjantai 15. kesäkuuta 2012

KierroksillaYhdeltä yöllä pitäisi olla jo nukkumassa, jos aamulla on aikainen herätys. Tässä sitä kuitenkin vielä ollaan, kierroksilla illan aivojumpasta.

Virkistävää perjantaita itse kullekin! 

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mansikat vai jätski?Mansikat ovat kauniinpia, mutta jätski maukkaampaa. Testasin juuri. 

maanantai 11. kesäkuuta 2012

JuhlaviikotHyvästi viikonloppu, tervetuloa arki. Maanantaisin olen kuin ö aapisen laidalla. Vähän pihalla.
Perjantain hipat hymyilyttävät vieläkin, tulevan viikon odotan seuraavia. Kuulostaa siltä, kuin viettäisin kovinkin vilkasta sosiaalista elämää. Ehei, suurin osa vuoden kemuista osuu tälle viikolle.

Viikonlopun energiapuuskassani ripustin uudet valaisimet paikoilleen. Valkoinen työvaloksi mustaa vasten ja naapurihuoneeseen päinvastoin. Malli on uutta Ikeaa.

Hauskaa viikkoa ystäväiseni!torstai 7. kesäkuuta 2012

Nätit

 

Useampi kuppi kahvia meni, mutta valmista tuli. Ja tyytyväinenkin olen aikaansaannoksiini. Kuten aiemmin kerroin, tuoliprokkis paisui aiottua työläämmäksi. Halusin päästä eroon mustasta tekonahkaverhoilusta, toiveena löytää sen alta vaneria, mutta toisin kävi. Paljastui kovalevyä, joka oli ehdottomasti saatava piiloon. Tuli hankaluuksia levyn läpi porattujen reikien ja muiden yllätysten kanssa, mutta mitä noista. Nyt ovat nättejä kuin sika pienenä!

maanantai 4. kesäkuuta 2012

YrtitViime kesän tapaan ripustin yrtit terassille, keittiön läheisyyteen. Jokunen oksa päätyi ruukkuun. Pihan puolelle perustan pienen ryytimaan salaateille. Kyllä kesällä kelpaa!
perjantai 1. kesäkuuta 2012

KesäOlin talven aikana unohtanut, kuinka kauniita alkukesän kukat ovat. Pieniä taideteoksia.

Kesäkuun ensimmäinen on muuten minulle tärkeä päivä. Se on suurten muutosten vuosipäivä. Pelottava hyppy tyytymättömyydestä tuntemattomaan osoittautui elämäni viisaimmaksi päätökseksi. Suosittelen.