torstai 20. syyskuuta 2012

Hellä hampaille

 


Eilen kävi illallisvieraita, joten tänään oli lounasrääppiäiset. Alkuruokana tarjoiltu kanttarellikeitto maistui superhyvältä. Tällä kertaa muistin putsata sienistä hiekat, edelliskerralla en. Silloin kyse ei ollut muutamasta jyvästä, vaan hiekkaa oli PALJON. Onhan sitä tullut tarjoiltua mansikkakakkuakin suolalla makeutettuna, ei se vaarallista ole, mutta hammasvauriot on ikävämpi juttu. Kokille suorastaan tähtihetkiä.

Pääruoaksi teimme italiailaisen herkkumurekkeen tämän ohjeen mukaan. Taivaallista.


 

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kotona töissä

 
 
 
Viimeisen parin viikon aikana olen huomannut, että kotona työskentely vaatii opettelua - ja melkoista kurinalaisuutta. Se, että keskittyy olennaiseen, tuntuu haastavalta. Olisi suuri houkutus pestä pyykkiä, koneellinen tai kaksi, kaikessa rauhassa. Noh, eihän pesemiseen aikaa kulukaan, mutta narulle ripustamiseen, jo kuivan pyykin pois ottamiseen, viikkaamiseen ja kaappeihin laittamiseen, kyllä. Kuinka helppoa olisi käydä ypöyksin kaupassa, tai imuroida. Lista on loputon. Jos kaiken saisi tehtyä päiväsaikaan, perheen yhdessäoloon jäisi mukavasti iltatunteja. Työ- ja tarhapäivän jälkeinen ilta kaikkine tehtävineen tuntuu kamalan lyhyeltä.
 
Työpistettäkin tulee järkkäiltyä hommien lomassa. Sen kyllä tekisin muuallakin. Ajatus selkiytyy kummasti. Tänään tarvitsin uutta väriä elämään.
 
 

 
 

maanantai 10. syyskuuta 2012

Blogiliina?Jos nyt blogeja yhtään seuraa, niin ei ole käynyt epäselväksi missä porukka viikonloppuna liikkui ja rahojaan tuhlasi. Itse meinasin päästä ulos tyhjin käsin, mutta loppumetreillä sorruin. Mieluisin Design Market -hankintani oli tämä piiiiitkä Marimekon kaulaliina. Tuleva blogihuivi, kenties?
Ainakin useamman bloggarin nähtiin hierovan kauppoja kyseisestä ihanuudesta.


 

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksyn värejä

 
 
Tein pitkästä aikaa onnistuneen kirpparikierroksen, jonka tuloksena kotiin saapui ripaus syksyä. Parin euron väripäivitys, ei paha. Lämmin kiitos tuntemattomalle käsityöläiselle sinne jonnekin. Upeaa työtä!
 
 
 


lauantai 1. syyskuuta 2012

Gloria Blog Awards 2012

 
 
 
O-Ou! Aika hämillään tässä ollaan. Myös iloisia ja nöyrän kiitollisia. Oma Bambula-blogini on asetettu ehdokkaaksi ensimmäistä kertaa järjestettävään Gloria Blog Awardsiin, joka palkitsee Suomen parhaat ja suosituimmat sisustus- ja ruokablogit.
 
Esiraadin valitsemat blogit kilpailevat kuudessa kategoriassa. Bambulalla on suuri kunnia olla ehdolla Kaunein sisustusblogi- ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi -kategorioissa. Ensin mainitun valitsee asiantuntijaraati, toisen valitsette te lukijat!
 
Täällä voit käydä antamassa äänesi suosikillesi. Kaikki ehdokkaat ovat upeita.
Kaunis kiitos, jos annat äänesi Bambulalle ♥