sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntaikukat

 


perjantai 22. helmikuuta 2013

Vaihtokuoret


 
 
 
Niinpä niin. Joskus on käytävä kaukana, jotta näkisi lähelle. Pidän tästäkin.
 
Hyvää viikonloppua!


torstai 21. helmikuuta 2013

Taas säihkyy

 
 
Tänään se taas iski verkkokalvoille, kuten joka vuosi näihin aikoihin. Ikkunoista tulviva armoton kevätaurinko paljasti, kuinka keittiö-olohuonetilan valkoiset pinnat olivat kuin huomaamatta muuttuneet kamalan näköisiksi. Painomustetta, vaatteista irtoavaa likaa, rasvaa, mitä lie.
 
Laitoin hihat heilumaan ja jälleen kerran kiitin mielessäni taikasienen keksijää. Lika lähti ja valkoinen muuttui todella säihkyvän valkoiseksi uskomattoman vähällä vaivalla. Kaikille teille, jotka ette taikasientä vielä tunne, kannattaa kokeilla.
 
Voi kun olisinkin onnistunut tallentamaan muutoksen ottamiini kuviin. Alimmassa ehkä huomaatte eron. Oikeanpuoleista sohvan istuintyynyä on pyyhkäisty taikasienellä, vasemmanpuoleista ei.
 

 
 
 


keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kotona

 
 
He sairastavat kotona, mutta virtaa on kuin pienessä kylässä. Oi voi, tulevina päivinä mielikuvitustani tullaan testaamaan toden teolla.
 
 
 

tiistai 19. helmikuuta 2013

DIY | kuukello

 
 
Muutaman päivän takainen postaukseni jakoi mielipiteitä puolesta ja vastaan. Pohdin tehdäkö mieleisestä kuu-leikkuulaudasta lastenhuoneen seinäkello vai jättääkö alkuperäiseen tarkoitukseensa. Lopulta päätin säästää laudan sekä toteuttaa kellosuunnitelmani.
 
Kellon teko kävi helposti. Googletin hienon kuu-aiheisen kuvan ja tulostin sen A4-paperille. Leikkasin kuun paperista ja liimasin sen samaan kokoon leikkaamalleni pahville. Koska kellon koneisto edellytti kellotaululle hieman enemmän paksuutta, liimasin taakse Ikean korkkisen pannunalusen. Muutakaan sopivaa ei kotoa löytynyt. Korkin ja kuun keskelle porasin koneiston tapille sopivan reiän. Kiinnitin koneiston ja tik tak, hyvin toimii.
 
 
 
 
 

 

 

maanantai 18. helmikuuta 2013

12 X ONNEA

 
 
 
 
Jonna Kivilahden ja Krista Keltasen 12xKOTI -kirja on arvottu. Onnetar suosi tällä kertaa
NEITI HARMONIAA. Lämpimät onnittelut voittajalle ja kiitos teille lukuisille arvontaan osallistuneille.
 
Neiti hyvä, lähetätkö yhteystietosi Bambulan s-postiin, niin laitetaan kirja tulemaan?
 
 
 


perjantai 15. helmikuuta 2013

Näkyjä

 
 
Jotkut tavarat ovat sellaisia, että heti ensitapaamisella ne näkee mielessään jonain ihan muuna. Ja sitten tuo mielikuva jää vaivaamaan. Käykö muilla niin?
 
Viikkoja olen nähnyt tuon kuu-leikkuulaudan kellona lastenhuoneen seinällä. Ostin jo kultaiset viisaritkin. Vaan säästänkö laudan ja toteutan visioni toisella tapaa? Hah, siinä sitä on yhdelle blondille paljon mietittävää.  
 
Hauskaa viikonloppua!
 
 
 

torstai 14. helmikuuta 2013

Päivää kellarista!

 
 
Bambulan Facebook-tykkääjät sen tietävät, että olen viimepäivinä viettänyt tavallista enemmän aikaa kellarissa - tällä kertaa puusepänhommissa. Valmistakin on syntynyt. Toinen pojista on jo nukkunut ensimmäisen yön äidin tekemässä sängyssä, toinen pääsee isojen poikien petiin tuotapikaa. Kapistusten alle tulevat lelulaatikot odottavat vielä kasausta, joka ei totisesti ole lempipuuhaani.
 
Tässä pari tunnelmapalaa Toukkalasta. Tai eiköhän olisi jo aika alkaa kutsua huonetta jollain toisella nimellä? Eivät kai metrin mittaiset mitään toukkia enää ole.
 
 
 

 
 
 
 

lauantai 9. helmikuuta 2013

Kiva lauantai

Tämän aamun työnjaossa minä pääsin lumihommiin ja miesväki leipomaan torttuja. Kaikki olivat tyytyväisiä niin saamaansa tehtävään kuin lopputulokseenkin.

On jotenkin kivan kepeä fiilis ja hymy herkässä. Kellarissa odottaa uusi projekti, johon taidan käyttää tämän ylimääräisen tarmoni, kun muut ovat päikkäreillä. Vähän jännittää mitä tuleman pitää. Näytän sitten myöhemmin.

Herkullista viikonloppua kaikille!

perjantai 8. helmikuuta 2013

Arvonta | 12 X KOTI


 
Tänään juhlitaan Jonna Kivilahden ja Krista Keltasen upean 12 X KOTI -kirjan (WSOY) julkkareita. Paljon onnea ihanat naiset! Ja kiitos, kun sain olla "ammattilaisena" mukana.
 
Kekkerien kunniaksi Bambulan lukijat voivat osallistua kirjan arvontaan ja onnekkain pääsee ihailemaan toinen toistaan kauniimpia koteja.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Anonyymit, muistakaa nimimerkki. Arvonta päättyy perjantaina 15.2.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUMISESTA.

torstai 7. helmikuuta 2013

Lehdet järjestykseen

 
 
 
Lupasin itselleni hankkiutua eroon lehtikasoista, joita lojuu ympäri kotia. Suurin osa lehdistä joutaa jo kierrätykseen, mutta jäljelle jäävät löytäkööt tästedes omille paikoilleen. Koska meillä suuresti arvostamani vie mennessäs ja tuo tullessas -periaate hieman takkuaa, hankin lehtitelineen useampaan huoneeseen. Josko nyt saataisiin järjestystä tähänkin asiaan.
 
Tapio Anttilan Mixrackit ovat Stoccalla helmikuun kanta-asiakastarjouksessa. Vinkiksi vaan, jollet ollut jo huomannut.
 
 
 

perjantai 1. helmikuuta 2013

Onnea voittajalle!


Onnetar suosi Ikean-lahjakortin arvonnassa JOHANNA JOSSUA - paljon onnea!

Johanna haluaisi omassa kodissaan ratkaisun samaan pulmaan kuin moni muukin arvontaan osallistunut:

                           "Pitäisi saada lastenhuoneen lelut järjestykseen."


Kiitos kaikille osallistuneille. Johanna, lähettäisitkö s-postilla yhteystietosi, niin saadaan toimitettua lahjakortti oikealle omistajalle?