Anno joulutunnelmissa osa I

30.9.2013





























































































































































































































































































































































































































































































Viime viikkoina on ollut niin mukavaa tohinaa työn alla, etten ole ehtinyt täällä blogosfäärissä juuri piipahtaa. Nyt en kuitenkaan malta olla vilauttamatta räpsyjäni Annon kuvauksista, joihin pääsin stailaamaan joulun tunnelmaa. Aivan ihania juttuja on tulossa kauppoihin lokakuun aikana. Osa tuotteista on jo saatavilla Kodin Ykkösissä, Anttiloissa ja K-citymarketeissa sekä Kodin1- ja netAnttila-verkkokaupoissa.

Näissä kuvissa on taltioituina ehdottomia suosikkejani. Petitekstiilit ovat edelleen kertakaikkisen upeita. Erityisesti uudet pellavaiset tuntuvat ja näyttävät ihanilta. Värisävyt, kuvioinnit ja röyhelöt ovat suloisen herkkiä. Muutenkin pidän Anno-tekstiilien graafisesta linjasta. Kierrätyslasiset purnukat sopivat yhtä hyvin ikkunanlaudalle kuin joulukattaukseen siinä missä perinteiset pärekoritkin. Ja kuppikynttilänjalka on hauska. Menee täytyy saada -listalleni. Suosikeistani ykkönen on kuvissa vilahteleva juuttinen Sali-matto. Eikö olekin kaunis?

Lisää jouluisia kuvia on vielä myöhemmin tulossa. Heippa hetkeksi!













Anno-mattosuunnittelukilpailu

12.9.2013



Ihania mattoja ei ole koskaan liikaa! Suunnittelisitko sinä Anno-tuotemerkille sopivan, skandinaavisen ajattoman klassikon - unelmamaton? Nyt siihen on mahdollisuus. Anno-mattosuunnittelukilpailu on alkanut.

Lisätietoa kilpailusta ja kilpailusäännöt löydät täältä, klik.






Keittiön muutos

5.9.2013



Kyllä kuulkaa meni kassajonossa pasmat sekaisin, kun silmäni harhailivat uuden Ilona&Sisustus-lehden kanteen. Siinä se ihmetteli, sama tyyppi, joka kurkistaa aamuisin peilistä. Hui!

Kansien välistä löytyi muitakin tuttuja kasvoja ja superkivoja juttuja. Meidän keittiön muutoksesta ennen-jälkeen -jutun tekivät ihanat Jonna Kivilahti (teksti) ja Krista Keltanen (kuvat). Kiitos leidit!








Gloria Blog Awards 2013

4.9.2013




















































































Gloria Blog Awards 2013 -ehdokkaat julkistettiin viime viikolla. Tänä vuonna Gloria Blog Awards -gaalassa palkitaan ruoka-, sisustus- ja tyyliblogeja yhteensä 11 kategoriassa. Blogini on saanut kunnian olla ehdokkaana Kaunein sisustusblogi -kategoriassa. Upea juttu kertakaikkiaan!

Bambula kisaa toinen toistaan upeampien blogien joukossa. Jos pitäisi valita suosikki, vaikeaa se olisi. Onneksi arvovaltainen tuomaristo tekee valinnan. Lukijat voivat kuitenkin äänestää suosikkiaan Gloria Blog Awards -äänestyssivulla 18.10. saakka. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan hienoja tuotepalkintoja sekä kahdelle onnekkaalle avec-liput Helsingissä järjestettävään blogigaalaan. Ei kun äänestämään!