23.9.2010

38+0 ja touhua piisaa
Me ollaan Bambon kanssa otettu ilo irti elämästä. Tänään oltiin taas leikkipuistossa. Se on huippu paikka. Laskettuun aikaan on enää kaksi viikkoa ja nyt touhutaan, kun äitikin pysyy vielä vauhdissa mukana. Pian meillä hetkeksi elinpiiri pienenee, kun Toukka syntyy. Onneksi isi jää sitten lomille ja mummikin on luvannut viedä Bamboa, ettei toisesta ihan mökkihöperöä tule. Voi, kun Bambosta tulee isoveli niin kamalan pienenä.

4 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogisi ja oikein hätkähdin - teidän lapsienne ikäeroksi tulee ainoastaan n.10 kk vai? Eli olet tullut melkein samantien raskaaksi synnytettyäsi :) Aika hauskaa, tämä on ennätyslyhyt ikäero minun näkemistäni! Hienoa, taidan jäädä seuraamaan eloanne... Tsemppiä, olet aivan loppusuoralla!<3

  VastaaPoista
 2. Itseänikin hymyilyttää kun katsoo Bambon nauravaa nassua!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi; Tervetuloa seuraamaan sirkustamme. Bambo täyttää ihan pian 11 kk, joten suunnilleen sen verran tulee ikäeroa. Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan :)

  Kiki; Kuulisitpa sen äänen mikä tuosta Bambon naurusta lähtee. Kauhea käheä räkätys. Jätkä on huomannut, että sillä saa hienosti huomiota yleisillä paikoilla.

  VastaaPoista