28.6.2011

Jopas lykästi


Onneksi en viime viikolla retkahtanut ostamaan Marimekon Kaste-mekkoa, sillä eilen sen sai Sellosta alle satasella. Aiemmin olisi saanut pulittaa 149e. Alennusmyynnistä lähti mukaan myös Lentolaukku (-20%) ja peltipurkki Varvunraita-kuosilla (-30%). Tää on nyt tyytyväinen.

9 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä hieno ja klassinen! Hyvä kun löysit alesta haluamasi! Mulle käy toisin...

  VastaaPoista
 2. Ah mitä löytöjä! Grattis! Mie olen tulossa Suomeen ensi kuussa ja elän toivossa, jotta jotain aleja vielä marimekossa olisi...

  VastaaPoista
 3. Tykkään tykkään. Hyvät löydöt alesta!

  VastaaPoista
 4. Itsekin pyörähdin Marimekon alessa, haaveilin ale-kankaita, mutta pakotan itseni ensin keksimään mihin niitä haluaisin käyttää.

  VastaaPoista
 5. Laittaisitko kuvan, jossa mekko päälläsi?! Minkä koon ostit.. itsekin haaveilen tuosta..
  Ninni

  VastaaPoista
 6. Hienoa :) Minä kävin tänään vielä Hetsikan tehtaanmyymälässä kun kerrankin oli sille suunnalle asiaa. Muutama löytö tuli vielä tehtyä. Yllättävän kivaksi muuttunut tuo Herttoniemen kauppa.

  VastaaPoista
 7. Moikka!
  Tuhannesti kiitoksia, että bloggasit tästä! Oon nimittäin ite haaveillu tosta tunikasta tosi pitkään enkä millään raaskinut ostaa. Eilen kävin huokailemassa sen perään keskustassa (normihintasena) ja illalla googlailin sitä, että makutuomari näkisi mistä puhuin ja niinpä luin sun ostosreissusta! Olin jo lähettämässä Leppävaarassa asuvaa kaveriani Selloon, mutta löysinkin mekon tänään Jumbosta samalla alennuksella. JEEEE! :) Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi; Mahtava juttu, että sait omasi ja vielä edullisesti. Hyvä ostos!

  VastaaPoista