13.7.2011

Makkarissa
Aikaisemmin tällä viikolla mainitsin, että siirrettiin pikkumiehen pinnis vastapäiseen nurkkaan, pois meidän sängyn vierestä. Totta tosiaan olikin mukavaa saada lisätilaa, eikä sänkyyn tarvitse enää kömpiä jalkopäästä.

Kuten muukin huusholli, myös makuuhuone koki muodonmuutoksen meidän muutettua taloon. Lattia vaihdettiin, seinät maalattiin ja kaksi seinällistä pyökin värisiä vaatekaappeja poistettiin. Kaapit veivät älyttömästi tilaa ja olivat epäkäytännöllisiä. Tilalle tuli liukuovellinen Tankin kaapisto, johon mahtuu tavaraa niin, että tyhjää tilaa on vieläkin jäljellä yllin kyllin. Toiselle seinälle tuli kaksi korkeaa Malm-lipastoa Ikeasta.

Kunhan Pikku R muuttaa Toukkalaan, päästään makkaria viimeistelemään. Ei ole tullut viilattua yksityiskohtia, kun pieniä asukkeja on majaillut nurkissa viimeiset pari vuotta. Ihan mukiinmenevähän makkari nytkin on, mutta seinät on saatava valkoisiksi. Sitten vielä taulua ja hyllyä seinälle niin saadaan ripaus kodikkuutta.11 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalle jo nyt :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää makkarissakin! Ei tainnut tulla ikävä vanhoja kaappeja. Tuo sängynpeitto on kyllä ihanan ryhdikäs.

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo päiväpeite on?

  VastaaPoista
 4. Anu; Kiitos :)

  Nannas; Ei tosiaankaan jäänyt ikävä kaappeja. Niitä myytiin rempan alussa mieletön määrä ja vieläkin niitä piisaa. Jäljellä olevia on maalattu liitutaulumaalilla mustaksi.

  Kiki; Tuli tarpeeseen.

  Anonyymi; Peitto on AVA Roomista.

  VastaaPoista
 5. Kuinka kauan AVA Roomin toimitus kesti? Jostain blogista luin, että heillä olisi ollut jotain ongelmia, mutta onkohan tilanne nyt parempi.

  VastaaPoista
 6. Anu; Toimitus kesti talvella muistaakseni kuutisen viikkoa. Jälkitoimituksena huhtikuun alussa luvatut tyynypussit eivät ole vieläkään saapuneet. Eivätkä taida koskaan saapuakaan.

  VastaaPoista
 7. Kannattaa soitella tyynypussien perään. Mulle tuli, kun vähän ahistelin.

  VastaaPoista
 8. Kivalta näyttää! Sininen on ihanan piristävä! Onko teillä Tank -kaapinovet? Näyttää niin tutuilta, kun meillä sellaiset eteisessä :)

  VastaaPoista
 9. Pinja; Kyllä vaan, Tankin ovet sekä makkarissa että eteisessä :)

  VastaaPoista