12.7.2011

SydänMe saatiin makkariin mukavasti tilaa, kun vauvan pinnis siirrettiin pois meidän sängyn vierestä. Toukkalan puolelle pikkuista ei ihan vielä maltettu siirtää, vastapäiseen nurkkaan ainoastaan.

Uusi nurkkaus näyttää vähän paljaalta, kun seinillä ei ole mitään. Kokeilen miltä tämä sydän näyttäisi sängyn päädyssä. Toisena vaihtoehtona on nämä huuhkajat. Pitäisi oikeastaan rakennella kunnollinen kollaasi, mutta se taitaa jäädä turhan lyhytaikaiseksi.

Tässä vinkkiä styroksisydämen tekoon. Viillä terävällä veitsellä n. 0,5 cm syvyiset urat styroksiin niille kohin mihin haluat kankaiden rajat. Leikkaa kankaanpalat n. 0,5 cm suuremmiksi kuin niille rajattu aluen on. Paina tilkkujen reunat veitsen kärjellä uraan. Taita rautalanka U:n muotoon koukuksi ja paina styroksiin. Lisää naru. Tämä mobile on muuten tehty samalla tekniikalla.5 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertaista, tätä voisi yrittää kokeilla! Hyvä tapa vierottaa itseä vauvasta, itse laitoin suoraan omaan huoneeseen isoveljen viereen, ja oli haikea olo...

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva sydän; eikä taida olla kamalan vaikea toteuttaa! :D Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon. Helppoa ja aikasta nopeaa puuhaa...

  VastaaPoista
 4. Hanna; Meillä vanhempi meni omaan huoneeseen 7- kuisena, mutta tämä 9-kuinen on vielä niin vauva... Ikuinen vauva :)

  Iitunen; Kannattaa kokeilla, tosi helppo.

  Minna-Leena; Eikä harmita, vaikka menee pieleenkin, kun ei ole tarvinnut kauheasti rehkiä.

  VastaaPoista
 5. Hullun hyvä DIY vinkki! Tosi kiva freesi sydän koriste =)

  VastaaPoista