14.4.2013

Sunnuntaihaukotus


Laiskaakin laiskempi viikonloppu. Saunaa, unta, ruokaa, leikkiä ja vain oleskelua. Nytkin yöppä päällä. Irlantilaiskaksosillamme toki virtaa riittää. Poliisiasemalla pitää kiirettä puhelimen ja rosvojen kanssa. Välillä veljekset ottaa yhteen, hetki ulvotaan ja sitten taas mennään. Jatkuva sykli. Koskahan se helpottaa?
 
Perjantain kauppareissulla yllätin itseni ostamalla mummokukkien kuningattaren. Mikä toi nyt onkaan, begonia? Ihan kiva väri, mutta leikkokukat taitaa olla enemmän mun juttu. Hoksasittekos muuten, että Me Naiset -lehden uudessa numerossa on sisustusekstra, jossa on juttua trendeistä ja kivoja vinkkejä kotiin? Minäkin rohkenin vilauttaa naamaani erään jutun yhteydessä. Aina niin nokkela Mies kysyi, odotanko kuvassa omenaa putoavaksi suuhun. Että semmoista. Taidan tästä kömpiä jonkun kylkeen päikkäreille.

 
 
 

8 kommenttia:

 1. ...omena putoavaksi, ihanan kannustavaa :D hieno juttu, oikeasti ja kuva.
  Eiköhän tuo sisarus"rakkaus" ole juuri tuollaista, tosinaan ei kinastella yhtään niin paljon kuin eilen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se on sisarusten kesken. Toisilla vielä aikuisenakin :)

   Poista
 2. Irlantilaiskaksosilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisarukset, joilla on alle vuosi ikäeroa.

   Poista
 3. Olen seurannut blogiasi pitkään, mutta en ole koskaan kommentoinut mitään. Nyt on pakko, kun lehtijutusta vasta ymmärsin kuka olet =) Ei voi kuin sanoa, että olet oikea monilahjakkuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, mitäs tähän nyt sanoisi. Kiitos. Olisit vähän vihjannut mistä tunnemme.

   Poista
 4. Minä selailin vapaapäivän ratoksi puolihuolimattomasti luettua lehteä ja bongasin vinkin blogistasi. Nyt olen istunut teekuppi kädessä fiilistelemässä kauniita ja huolella otettuja kuviasi ja poimimassa inspiraatiota omaan kotiin.

  Kesäterveisin Vedenneito

  http://lasiodora.blogspot.fi/

  VastaaPoista