20.5.2013

Suomen eniten kaikkea - esimerkiksi unelmien makuuhuone

Otsikon alkuosa ei varsinaisesti kuvaa sisustustyyliäni, mutta lempisisustuskauppaani kylläkin. Tiesitkö, että tälläkin hetkellä Huuto.netissä on yli 1,7 miljoonaa tavaraa kaupan? Huikea määrä aarteita, unelmia ja arjen käyttöesineitä - kaikkea tarpeellista, etsitpä postimerkkiä tai hehtaarin rantatonttia tai mitä vaan siltä väliltä. Voit myös myydä tarpeettomaksi käyneet tavarat niitä tarvitseville. Kauppatavan voi valita ja ilmoittaminen on ilmaista. Huutokaupan lisäksi on mahdollisuus käydä kauppaa kiinteällä hinnalla, jolloin tavaran myyminen tai ostaminen tapahtuu osta heti -hinnalla.

Mahdollisuus nopeaan ostamiseen olikin tärkeää, kun Mrs Jonesin eli Jonnan ja Niinan unelmia -blogin Niinan kanssa saimme haasteen rakentaa Huuto.netistä ostamillamme tavaroilla unelmien makuuhuone todella tiukalla aikataululla. Vaikka puoti on pullollaan toinen toistaan upeampia aarteita, aikaa ei ollut jäädä huutamaan ja odottamaan myynnin päättymistä. Ostin heti, kun löysin unelmahuoneeseen sopivaa. Kauppa kävi kuin vettä vain. Ystävälliset myyjät eivät aikailleet lähettämisien kanssa ja sain tavarat niin pian kuin posti ne ehti tuoda. Jälleen kerran kannatti tarkistaa myyjien saamat aikaisemmat palautteet. Luotin, että hyvin kauppansa hoitaneet myyjät jatkavat samaan malliin ja niin tekivät. Kaikki oli valmista h-hetkellä.

Pian kaupat tehtyämme rakensimme kukin suunnittelemamme tilan studioon, yhtäläisiin puitteisiin, ja Krista Keltanen kuvasi ne 3.6. alkavaa kampanjaa varten. Näin vilaukset Jonnan ja Niinan huoneista ja voin kertoa, että hyvältä näyttää! Tulette näkemään kolme täysin erilaista, mutta upeaa unelmaa. Kampanjan alettua pääsette äänestämään suosikkianne ja äänestäneiden kesken arvotaan Unikulman 10 000 euron arvoinen sänky. Ja mikä parasta, pääsette ostamaan unelmatuotteemme kampanjan kuluessa. Olettehan jo rekisteröityneet Huuto.netiin?

Tässä vaiheessa näihin kuviin ja tunnelmiin. Palaan pian asiaan.
11 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hauska idea :) Innolla odottelen kuvia.
  Oon myös itse tehnyt paljon kauppoja huuto.net:ssä. Aina kuitenkin vähän jännittää ostaa kalliita tuotteita, vaikka palautteet olisivatkin hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se jännittää, mutta useimmat varmasti haluavat pitää palautteet moitteettomina, joten myyvät mitä lupaavat.

   Poista
 2. wunderschön!
  ich liebe Pastellfarben ♥
  LG petra

  VastaaPoista
 3. Täällä hihkutaan jo innosta ja odotellaan teidän kolmen aikaansaannoksia! Ideana tämä on mielestäni 10+. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tosi kiva idis. Näin juuri kuvat Jonnan ja Niinan huoneista ja nyt kyllä meikäläisellä puntti tutisee. Upeita ovat!

   Poista
 4. Jeejee, ihan huikeaa olla mukana kanssasi Naku tässä projektissa! :)

  VastaaPoista