25.4.2014

Kurkistus Nikinkummun BoKlok-kotiin


 Kuvat: Skanska KoditHuippukiva blogiyhteistyö sai jatkoa, kun pääsin sisustamaan ja stailaamaan esittelykodin myös uusimpaan BoKlok-kohteeseen Vantaan Nikinmäessä, aivan tuossa meidän naapurissa. Tällä kertaa sisustettavana oli 72 neliön 4 huonetta ja keittiö eli yksi huone enemmän kuin Saunapolun kodissa Kivistössä. Sisustus tehtiin IKEAn tuotteilla, onhan BoKlok Skanskan ja IKEAn yhteinen asumisen konsepti. Kaikki sisustuksessa ei sentään tullut valmiina, vaan tavoilleni uskollisena toin mukaan myös ripauksen itse tehtyä.

Nikinkummun projekti käsitti sekä suunnittelun että kodin rakentamisen tyhjästä asunnosta valmiiksi kodiksi. Nytkin apuvoimina olivat oikea monitaituri Marko, jolta sormi ei mene suuhun hankalimmassakaan paikassa, sekä uskomattoman energinen ja taitava Tanja IKEAsta. Ja tietysti Skanskan väki, projektin toimeksiantaja, joka taaskin antoi täyden tuen touhuilleni. Kiitos!

Uuden kodin kuvitteelliseen perheeseen kuuluu isä, äiti, teini-iässä oleva poika sekä pikkuruinen tyttövauva. Projektin alussa päätin, että yritän välttää toistamasta itseäni, se kun olisi aika houkuttelevaa, etenkin kun käytössä on ainoastaan IKEAn tuotteet, joista väistämättä on muodostunut omat suosikit ja jotka on niiiiin nähty. Arvatkaa vaan kuinka hyvin vanha kunnon blogimatto olisi tähänkin kotiin sopinut! Toki tuttu kädenjälki näkyy tässäkin kodissa, mutta mielestäni se on fiilikseltään ihan erilainen kuin aiempi BoKlok-koti, jossa myös pyrin välttämään omia itsestäänselvyyksiäni.

Tässä siis muutama yleiskuva näin alkuun. Jatkoa seuraa. Aurinkoista viikonloppua!


BoKlok on Skanskan ja IKEAn vastaus kohtuuhintaisen asumisen tarpeeseen. Ideana on luoda parempaa asumista, jossa yhdistyvät hyvä laatu ja suunnittelu kohtuullisin asumiskustannuksin. Jokainen sentti on mietitty tarkkaan ja siksi uskommekin, että BoKlok-koti on paljon enemmän kuin vain neliöitä.


Postaus on tuotettu yhteistyössä Skanska Kodit kanssa.13 kommenttia:

 1. Oi, onpa raikkaan näköistä! :)

  Miten näissä asunnoissa menee pintamateriaalivalinnat? Ilmeisesti et ollut niissä mukana, käsitinkö oikein? :)
  Pääsevätköhän tukevat asukkaat mahdollisesti vaikuttamaan niihin?

  VastaaPoista
 2. Loistavaa työtä! Tunnistaa sinun kädenjälkesi, mutta raikkaan erilainen kuitenkin.

  Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ensivaikutelma.
  Iskin heti silmäni ruokatilan vaneriseinään ja metallihyllyihin.
  Vauvan huoneet värit ovat hempeän lempeät ja aikuisten makkari vaikuttaa mukavalta.
  Kiva nähdä lisää kuvia.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta projektilta. Kivaa myös päästä kurkistelemaan koteihin sisään. Minäkin asun ihan naapurissa ja on tullut lenkkeilty rakennustyömaan ohi monesti. Iloista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva projekti kyllä! Tässä asunnossa pidetään aika-ajoin ihan yleisiäkin näyttöjä, jotta voi mennä paikanpäälle fiilistelemään. Viime keskiviikkona oli eka. Käy ihmeessä ensi kerralla, jos satut olemaan huudeilla. Ilmoittelen ajankohdan täällä blogissa.

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Asun itsekin kuta kuinkin naapurustossa ja olen aina lenkillä seurannut talojen valmistumista. Taitavat olla pian muuttovalmiita. Kivoja koteja mukavalla seudulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mehän taidetaan lenkkeillä samoja polkuja :)

   Poista
 6. Näyttää kivalta. Minäkin asun lähes naapurustossa ja olen seurannut talojen valmistumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, meillähän on varsinainen bloggaajakööri ihan naapurustossa :)

   Poista