Hoitolaukku vai läppärilaukku

11.8.2011Terveiset länsinaapurista. Piipahdimme Tukholmassa parin päivän visiitillä. Voin kuulkaa kertoa, että vaikka reissu oli kiva, rentouttavaksi sitä ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua. Kaksi vilkasta ja kovin uteliasta pojanvesseliä, toinen kymmenkuinen, toinen vuoden ja yhdeksän kuukautta, pitivät huolen siitä, että vanhemmatkin pysyivät liikkeellä.

Hotelli oli ihan pelipaikoilla, joten nähtävyyksiä nähtiin ja shoppailtiin myös. Mies osti itselleen kivan läppärilaukun, jonka haluaisin nyt hoitolaukuksi. Ihkaensimmäinen kassi, ihan kyseiseen tarkoitukseen suunniteltu, oli hyvä käytettävyydeltään, mutta vetskarit eivät kestäneet. Ulkonäkössäkin oli parantamisen varaa. Nykyinen, Marimekon Arkkitehti, ei toimi tässä tarkoituksessa niin hyvin kuin voisi. Uusi laukku olisi siis tarpeeseen. Heitän nyt toivomuksen Marimekkoon päin. Suunnitelkaa mallistoonne huipputoimiva vauvan hoitolaukku. Sellainen tulevaisuuden klassikko. En varmasti olisi ainoa, joka sen haalisi heti itselleen!

2 kommenttia:

  1. No varmaan oli perään katselemista ;) Hieno laukku! Mä oon aina käyttänyt hoitolaukkuina ihan muita kuin oikeita hoitolaukkuja. Itseasiassa kolmannen lapsen kanssa, mulla ei ollut ollenkaan hoitolaukkua. Heitin vain kamat omaan isompaan laukkuuni. Mutta olisin kyllä haalinut Marimekon huippu-super hoitolaukun itselleni, jos sellainen olisi ollut ;) Terkkuja!!

    VastaaPoista
  2. Heips!

    Ratian Move on -olkalaukku on meillä ja parilla ystävällänikin osoittautunut todella toimivaksi hoitolaukkuna. Suosittelen!

    VastaaPoista