Ex tempore

29.10.2011






















Meidän rakas pienisuurimies täytti tänään kaksi vuotta. Poikien yhteiset 1- ja 2-vuotissynttärikemut pidettiin jo pari viikko sitten, eikä tänään ollut tarkoitus enää sen kummemmin juhlia. Kuinkas kävikään. Poikien mentyä päikkäreille, päätettiin isin kanssa järkätä yllätyskemut. Tosin ihan vaan perheen kesken.

Pikapikaa lähikaupasta valmiskakku, kukka ja mansikoita, sankarin suurinta herkkua. Pakkasesta pasteijat sulamaan ja rieskaa rullattavaksi. Ilmapallot paikoilleen ja sähköteipillä loppusilaus. Avot. Oli kuulkaa pikkuväki herättyään varsin tohkeissaan. 

10 kommenttia:

  1. Voi miten ihana yllätys! Olette viitseliäitä!

    VastaaPoista
  2. Ihanat ex tempore juhlat! Paljon onnea 2-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  3. No varmasti olivat innoissaan noin ihanassa pöydässä! Taas ihana sähköteippi-idea! Sä voitkin ottaa nimen Sähköteippi-Naku käyttöön!

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihana yllätys pojille! Olen ihan fiiliksissä heidän puolestaan, kun arvaan, miten innoisaan ovat olleet.

    Paljon onnea isolle miehelle!

    VastaaPoista
  5. Minna-Leena; Yllätyksiä on kiva järjestää!
    Pinja; Paljon kiitoksia.
    Nonna; :)
    Kiki; Kiitos, kiitos!

    VastaaPoista
  6. Päädyin tänne monen mutkan kautta, pojan synttäritarjoilu-inspistä etsiessäni. Ja siinä ne ovat, RIESKARULLAT! Näyttävät herkullisilta ja ennen kaikkea siltä, että voisin jopa itse onnistua niiden teossa. Mitähän täytettä tuolla sisällä mahtaa olla? Kiitos paljon vastauksesta etukäteen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä ne on! Rieskarullat on nykyään vakio meillä joka juhlapöydässä. Niin helppo ja aina suosittu eväs. Nykyään teen niistä vaan näitä kuvia isompia, semmosia n. 8 senttisiä (eli Fazerin Rullarieska puoliksi). Voitelen aina jollain maustetulla tuorejuustolla ja rapeaa salaattia pitä välissä olla. Sitten vaan kylmäsavulohta, hunajamarinoitua broiskua ihan pieneksi muruksi leikattuna, katkarapuja, savuporo- tai kinkkuleikkeleitä, you name it. Esim broiskun kanssa sekaan sopii hyvin valutettu ananasmurska, paprikaa voi pilkkoa tosi pieniksi tai mitä nyt keksiikin. Juustoraaste tai auramurukaan ei ole huonoja. Ai niin, kannattaa myös koklata tuorejuuston sijaan pestoa (Pirkan on valmiista vaihtoehdoista paras,). Eli melkein mitä vaan keksit, voit väliin laittaa ja aina on hyvää. Teen aina paria eri makua ja lapsillekin maistuu.

      Hauskaa synttäriä teille!

      Poista