Vappua kohti

29.4.2012

 


Meidän vappu alkoi jo eilen, aatonaatonaattona, neljänkymmenen munkkirinkilän paistamisella, siman korkkaamisella ja pallojen puhaltelulla. Vappuherkkujen valmistus on kokonaan miehekkeen heiniä. Minä herkuttelen.

Sanoisin, että munkit onnistuivat erinomaisesti, mutta sima ei ole valmista tai se on tehty itähelsinkiläisellä reseptillä. Lapset saavat tyytyä kaupan simaan ihan varmuuden vuoksi.

2 kommenttia:

  1. Vappua kohti, kohti vappua, aika yksiin meni. Samoin munkit ja simat: miehen heiniä. Tosin meillä munkit tulee huomanna, siman korkkasin tänään. Että oli hyvää, hesarin ohjeella.

    VastaaPoista
  2. Oih, itse paistettuja munkkeja! Tulee ihan mummila mieleen... Ja niillä saa kyllä anteeksi pikkuisen itähelsinkiläisen simankin.

    VastaaPoista