Hellä hampaille

20.9.2012

 


Eilen kävi illallisvieraita, joten tänään oli lounasrääppiäiset. Alkuruokana tarjoiltu kanttarellikeitto maistui superhyvältä. Tällä kertaa muistin putsata sienistä hiekat, edelliskerralla en. Silloin kyse ei ollut muutamasta jyvästä, vaan hiekkaa oli PALJON. Onhan sitä tullut tarjoiltua mansikkakakkuakin suolalla makeutettuna, ei se vaarallista ole, mutta hammasvauriot on ikävämpi juttu. Kokille suorastaan tähtihetkiä.

Pääruoaksi teimme italiailaisen herkkumurekkeen tämän ohjeen mukaan. Taivaallista.


 

4 kommenttia:

 1. Voi ei, empatiat täältä! :) mulla kävi kerran niin, että paistoin uunissa kaksi marenkipohjaa yhtä aikaa. Vähän ihmettelin palaneen hajua, mutta unohdin asian kun haju hälveni. Toinen pohja tarjottiin virallisessa juhlassa ja se oli hyvää. Toinen pohja, joka oli paistettu uunin pohjalla oli tarkoitettu rääppiäisiin ja voi kauhistus mikä fiilis iski, kun mies tuli supattamaan kesken rääppiäisten että marengin pohja on palanut noin sentin paksuiseksi hampaat läpäisemättömäksi ällötykseksi. Aargh! Posket punottaen kehoitin vieraita välttämään kakun pohjan liiallista nauttimista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö tällaiset mokat ärsyttää silloin, kun tilanne on päällä. Myöhemmin onneksi voi nauraakkin :)

   Poista
 2. Nam nam! Sienikeitot on syysparhauksia. Hiekat naurattaa :)

  VastaaPoista
 3. Ou nou. Usko pois, tämä naurattaa vielä monta monta kertaa. Hei,blogissani on menossa Missoni tyynyliinan arvonta, ajattelin että haluaisit ehkä osallistua.

  VastaaPoista