En todellakaan ole mikään kakkumaakari, vaikka olen totisesti yrittänyt. Kaupan täytekakku tuntuu tosi tylsältä, mutta voittaa itse väkerretyn pettymyksen. Tekemisen into muuttuu äksyilyksi viimeistään siinä vaiheessa, kun uunista tullut kakkupohja pitäisi leikata siisteiksi kerroksiksi.
Olen kai viimeinen jolle kerrottiin, että täytekakun voi tehdä ihan tavallisesta kääretorttupohjasta. Nerokasta! Pellillinen vain neljään osaan, kostutukset, hillot ja kermavaahdot väliin ja vähän päällekin. Siinä se on. Kehuivat oikein, että oli parasta kakkua ikinä.
:D Empä miekään tajunnu nuin helepoksi sitä :D
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta nam nam :)
Mukavaa viikonloppua :)
Oli hyvvee. Mukavaa viikonloppua sinullekin!
PoistaOi, onpa hyvän näköinen kakku! Itse nautin tänään synttärikakkuna sitä tylsää kaupan (tai no leipomon) valmista. Vois ens vuonna repäistä, ja tehdä kääretorttupohjasta sitten! :)
VastaaPoistaKyllä sitä kaupan kakkuakin mieluummin syö kuin selkäänsä ottaa :) Hyvää synttäriä sinulle!
PoistaTotta ;) Ja kiitos!
Poistammhhhh!!!!
VastaaPoistaAinakin se näyttää tosi herkulliselta! Nam :-)
VastaaPoistaOli tajuttoman hyvää. Anopin tekemää omppuhilloa oli välissä.
PoistaToinen hyvä vaihtoehto on tehdä mokkapalojen pohja tuplana ja reunat pois eli leikata sitten hyvän mallinen ja tasainen ja vetää kunnon suklaa päälle ja ympärille. Tein suklaan muffinien päällisen mukaan eli ei sellaista kovettuvaa, kuin perinteisesti. Helpompi levittää ja saa paksumman....paljon nomparelleja ja lapset rakastaa. Maailman helpoin :)
VastaaPoistaKuulostaa syntisen hyvältä. Mutta miten se päällinen siis tehdään?
PoistaSlurps, kelpais muuten mullekki! :)
VastaaPoistaNerokasta! Kukaan ei ole mullekaan kertonut tota kakkupohjasalaisuutta. Kiitos vinkistä, voisin leipoa 1-vee synttäreille kakun ihan ite.
VastaaPoistaOllos hyvä vaan. Ajattelin tuleviin kemuihin tehdä tuplakokoisen kahdesta pellillisestä. Taidan kokeilla Mirun vinkkiä.
Poistajuu-u, käytän tosi usien tätä mallia.
VastaaPoistaNiin minäkin tästä eteenpäin.
PoistaNäyttää hyvälle - mistä sait noin tuoreen näköisiä marjoja!??
VastaaPoistaCittarista sain. Mansikat taisivat olla espanjalaisia, mutta mustikat kotimaisia.
PoistaTällä mennään! :)
VastaaPoistaJuuri näin!:) Itse en edes yritä tehdä kakkupohjaa vaan kääretorttupohjalla mennään! Sen lisäksi, että se on helppoa, niin se on melkeinpä parempaa!
VastaaPoistaIhanan näköinen kakku!:)
Mää teen aina kakun käärispohjista, saa helpommin kostutettua ja ei tarvi taiteilla niiden leikkausten kanssa..;) ja paljon suurempi onnistumisprosentti..;) Sit jos tarvii iso kakku tehä niintekee 2pohjaa ja leikkaa kummatkin puoleks tai kolme ja niistä teiteilee hyvänkokosen kakun..tähän asti kukaan ei oo moittinu, päin vastoin kehuttu on..;)
VastaaPoistaNerokasta! Ei miullekaan ole kukaan kertonut, mahtavaa, että siä kerroit! Menee heti testaukseen kun poika pian kolme täyttää! :)
VastaaPoista-Piia
Pitää varoa, ettei kuola valu läppärin päälle! :- D Tosi hyvän näköstä!
VastaaPoistahttp://ainonen.blogspot.fi/
Minä olen myös tehnyt isompiin juhliin pari kääretorttupohjaa ja niistä sitten jättikakun. Hyvin riittää isommallekin porukalle ja niitäkin voi muotoilla johonkin jänskään muotoon (jos haluaa hienostella...=)).
VastaaPoista