Varovainen kokeilu kodikkuutta

22.4.2013

 
 
Meillä on edistytty. Varovaisten kokeilujen jälkeen huomaan että kukat, pöytälamput ja muut kodin esineet ovat pikkuhiljaa palaamassa yli puolentoista metrin korkeudesta pikkuväen tasolle ilman, että ne automaattisesti rikotaan tai pyyhkäistään lattialle. Ei sillä, että pitäisin isosta tavaramäärästä pöytätasoilla, mutta lisäkodikkuus ei todellakaan ole pahitteeksi. Parempi kuitenkin olla vielä paukuttelematta henkseleitä ja säästää tärkeimmät esineet uhkarohkeilta kokeiluilta.
 
Aurinkoista viikkoa kaikille!
 
 
 

13 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Toivottavasti kokeilusta tulee pitkäikäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, aikamoisia läheltäpiti-tilanteita sattui tänäänkin :)

   Poista
 2. Great photos. I love the green in the white vase.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Silke. The green really is pretty. I wonder what's the name of it.

   Poista
 3. Hei,

  Ihania kuvia. Ja jee, meillä on tämä vaihe edessä, siis tavaroiden nostaminen. ;) Siksipä meillä "juhlitaan" nyt vielä pitämällä sohvapöydälläkin kaikkea kivaa. Ei aikaakaan kun meidän kohta 7kk vesseli seisoo sitä vasten ja kamat saavat kyytiä :) Kannatti myös aikoinaan hankkia 360 metriä leveä matala taso olkkariin... not. ;-)

  Kivaa viikkoa sinne!

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlikaa vielä kun voitte. Kohta asketismi astuu arkeenne :)

   Poista
 4. Samoissa puuhissa! Nytkin olohuoneen pöydällä kukka, wohoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, aika rohkeeta. Elämme vaarallisia aikoja :)

   Poista
 5. Kukat tuovat iloa niin silmälle kuin mielellekin! Kysymys kauniista tauluista tauluhyllyllä! Missä myydään vastaavanlaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmiotaulun olen saanut ystävältäni ja perhostaulu on Ikeasta.

   Poista
 6. Mistä tuo ihana (kolmioita sisältävä) matto on ja mitä kokoa se on, joku tuon tyylinen olisi haussa, mutta kun kokoa saisi olla enemmän kuin 140x200 ... Mieluusti 160x240. Ei tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips. Matto on ostettu Tammiston VM-Carpetista ja se on nimeltään Inka. Omani koko on 140x200 cm, mutta kannattaa kysyä löytyykö suuremmassa koossa. Oletko tutustunut Kodin 1:sen Anno-sarjan mattoihin? Mallistossa on ihania mattoja ja toukokuussa on tulossa lisää.

   Poista
 7. Ajattelin juuri kysäistä teidän matosta, mutta huomasinkin että siitä oli muutkin kyselleet! Kiva matto on! Voisi sopia meidän poitsun huoneeseen. Tervetuloa kurkkaamaan, http://munpoikanimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista