Monen monituista kertaa olen ollut ihmeissäni siitä, miten valtavasti bloggaaminen on rikastuttanut elämääni. Olen tutustunut käsittämättömän hyviin ja taitaviin ihmisiin sekä päässyt tekemään aivan mahtavia yhteistyökuvioita, joihin hiljainen ensireaktioni on usein ollut: "Emmä osaa, emmä oo ennen tommosta tehny." Kokeilemisenhalu ja itsensä haastamisen into ovat kuitenkin vieneet nopeasti voiton ja pian on oltu yhtä hienoa kokemusta ja oppia rikkaampia.
Joskus todellakin tuntuu, että muut uskovat taitoihini enemmän kuin minä itse. Niin nytkin, kun Arlalta kysyttiin, olisinko kiinnostunut suunnittelemaan ja stailaamaan heidän tulossa olevat reseptikuvauksensa. Whaaat? Ruokakuvaukset, minä, sisustusbloggari ja tee-se-itse -tyyppi! Never done before! Mutta lupauduinhan minä siltä istumalta, vaikka vähän arvelutti riittääkö taidot. Ja ihan hienosti pärjäsin.
Pian kuvausten jälkeen sain Arlalta uuden ehdotuksen. Kysyttiin, haluaisinko stailaamisen lisäksi myös kuvata itse. Tehtävänäni olisi kuvata pari erilaista tunnelmaa ja makumaailmaa Castello White -valkohomejuuston markkinointia varten. Juustonystäviä haluttiin muistuttaa siitä, että valkohomejuusto sopii mainiosti kevään juhliin, olipa kyseessä sitten pääsiäinen, vappu, valmistujaiset tai picnic. Enpä ollut itseäni koskaan valokuvaajaksi mieltänyt, mutta taas mentiin. Jääkaappimme täyttyi mitä ihanimmista Castello-juustoista ja eräänä iltana ollessani yksin kotosalla, järjestin kuvaussession, jonka pääosassa oli markkinoille tulossa oleva 300 gramman Castello White.
Nyt tuon illan kuva-anti koristaa Hesarin ja Iltasanomien sivuilla meneillään olevaa kampanjaa (tuntuu hassulta!) ja löytyy lisäksi Castello Whiten Valkoinen valloitaa -sivulta. Tämän aloituskamppiksen käynnistyttyä saan samalla kunnian olla kevään ensimmäinen #CastelloKeskiviikko-bloggaaja. Mahtava juttu, eikö vaan?
No vau!! Sait myytyä ainakin mulle. Upeita kuvia! Kyllä valkohomejuusto ainakin meidän vappupicnikille kuuluu.
VastaaPoistaKiitos, sittenhän tavoite saavutettiin :) Valkohomejuusto, ja juustot ylipäätään, ovat mullekin listalla "mahdoton vastustaa".
PoistaTodella hienoja kuvia ja asetelmia. Kohta varmaan saat kutsun Glorian ruoka ja viini-lehdeltä :). Varsinkin tuo Eka kuva vois olla suoraan sieltä ;).
VastaaPoistaVoi kiitos, ruokakuvaus on ollut mulle ihan vieras alue, mutta nyt on kyllä tullut katseltua lehtien reseptikuvia vähän tarkemmin :) Gloriaan pitäisi kait tutustua...
PoistaAivan mahtava juttu! Onnittelut, ja hienoa kun uskallat tarttua haasteisiin!
VastaaPoistaKiitos Katja! Pieni jännitys ja epävarmuus pitää kivasti hereillä :)
PoistaTosi huikeaa ja mahtavaa ennakkoluulottomuutta. Se on mahtava tunne, kun saa ylitettyä itsensä ja tehtyä jotain mitä ei itsestään uskoisi :)
VastaaPoistaEikö vaan! Ja jos onnistuu, niin seuraavalla kerralla uskaltaa taas vähän enemmän.
PoistaYllätät aina. Kiinnostaisi tietää mikä koulutus sinulla on?
VastaaPoistaYliopistotutkinnot taiteissa (teollinen muotoilu) ja kauppatieteissä (markkinointi) sekä kaikenlaista "pienempää" koulutusta.
PoistaTodella mahtava juttu! Itselle ruokavalokuvaukseen ja stailaamiseen hullaantuneelle tuollainen ehdotus olisi kuin lottovoitto! Hienoja kuvia olet saanut aikaan! www.sweetlivingandthings.blogspot.fi
VastaaPoistaKiitos! Toivottavasti lottovoitto osuu kohdallesi!!!
PoistaJuuri noin! Loistavaa Nakuliini <3 Sä osaat kaiken mun silmis :) Uso pois!
VastaaPoistaVoi kiitos J! Oot ihana!
PoistaJes, hyvä Naku! Just näin mäkin haluan tehdä :) Hienoja kuvia.
VastaaPoistaKiitti Peeta! Niin just pitää tehdä!
Poista