27.4.2015

Pientä viimeistelyäHyvää vappuviikon alkua!

Makkarin nurkassa tapahtui pientä säätöä, kun sain Iittalan Aitio hyllyn ripustettua paikoilleen. Ostin sen Kodin 1:sen edellisiltä sisustusmessuilta, vai miksikä niitä alepäiviä nyt kutsutaankaan. Kotiin tulee kuponkeja ja niillä saa sitten messupäivänä oikein hyviä alennuksia. Olen käyttänyt etua monesti aiemminkin vähän arvokkaampia juttuja hankkiessani.

Makuuhuoneeseen on kerääntynyt paljon kasveja. Ehkäpä siksi, kun siellä on runsaasti valoa ja laskutilaa ruukuille. Olen aina pitänyt kotona viherkasveja ja olen oikein iloinen tästä meneillään olevasta buumista. Saas nähdä kauanko se kestää.

Vanhat bambuverhot saivat myös pienen piristyksen, kun niihin aikoinaan tuunaamani mustat puupallot vaihtuivat korkkisiin. Pallerot nappasin jostain veneilytarvikeosastolta. Pieni yksityiskohta, mutta muutti kummasti verhojen ilmettä.11 kommenttia:

 1. Voi ihana, samassa hengessä mennään sisko <3 :) Kukkia täälläkin terkkuja <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään tästä buumista vaikka kaikki viherkasvit tahtookin mun käsissä kuolla. Mutta täytyy sitten ostaa uusia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joitain jo vuosi mukana kulkeneita, mutta osa kyllä kuolla kupsahtaa muutamssa kuukaudessa.

   Poista
 3. Ihanat noi korkkipallot! Heti alkoi raksuttamaan. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä aivan ihanalta ♥

  VastaaPoista
 5. Kaunista. Melkoinen viherkasvi kuume ja buumi on minutkin vallannut. En vain koskaan ole osannut pitää niitä hengissä. Nyt yritän opetella. Ostin varovaisesti ensin kaksi "helppohoitoista" testiksi. :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään, myös iherkasveista ja aina niitä kotoani löytyy...olipa sitten muodissa vaiko ei..:))

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikkaan näköistä ja nättiä!!

  VastaaPoista
 8. Ihanan raikas vihernurkka. Toi Aitio-hylly on kivan simppeli. Koitan kovasti opetella ettei kaikkea kaunista tarvii omistaa ja jätin sen ostamatta -50% alennuksella. Vähän kaduttaa...se olis ollut täydellinen mökille.

  VastaaPoista