Omaa aikaa

21.10.2010
Pätkällä oli eilen kaksiviikkoissynttärit, joita äiti juhli ostamalla itselleen kuntosalikortin ja käymällä pitkästä aikaa BodyPumpissa. Nyt on lihakset ihanan hellänä. Pääseeköhän sitä huomenna sängystä ylös!

Tänään juhla jatkui kampaajalla. Virkistävää. Aloinkin jo näyttää aikamoiselta pirttihirmulta. Hetken voi taas tuntea olevansa kuin uusi ihminen :)

4 kommenttia:

 1. Luin oikein useaan kertaan, että ihanko totta vauvan ollessa vasta kaksiviikkoinen kykenet noinkin rankkaan liikuntaan. Tuntuu omasta näkökulmasta ihan käsittämättömältä, niin kuin nuo sun synnytykset muutenkin. Onnekas olet. Ja reipas :)

  En ole vielä onnitellutkaan uusimmasta tyypistä, joten onnea kans täältä hämmästelyn lomasta!

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta, kävitkö sinä 2 vkoa synnyksen jälkeen body pumpissa! Minä en olisi ikimaailmassa kyennyt samaan. Taidat olla hyvässä kunnossa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole vertailukohtaa, mutta olen kai päässyt raskauksissa ja synnytyksissä älyttömän helpolla. Myöskin palautuminen on mennyt nopsaan. Pari päivää on ollut pyrstö hellänä ja liikkumaan olen päässyt heti :)

  Viimeisessä raskaudessa en käynyt jumpassa juuri lainkaan toisin kuin Bamboa odottaessa, joten en ole missään huippukunnossakaan.

  VastaaPoista
 4. vou, tuo on kyllä reipasta. Vaikka minäkin olen päässyt synnytyksissä helpolla, niin kyllä mä kuitenkin ihan raato olen ollut jonkin aikaakin. Tietysti jos liikunta kuuluu jokapäiväiseen elämään ihan raskauden loppupuolelle asti, niin sitä varmaan jo kaipaakin.

  VastaaPoista