Pikapostia

14.12.2010Meinasin jättää tänä jouluna kylmän viileesti kortit lähettämättä. Ei vaan ole meinannut löytyä aikaa askarteluun. Mutta ei antanut luonto periksi. Pitäähän jouluna kortti lähettää - omatekemä sellainen. Tällä kertaa mentiin helpoimman kautta; räps, pojista kuva ja printteri raksuttamaan. Nyt osoitteita kirjoittamaan, että saadaan huomenna postiin.
Sori toverit, tiedän, että nää lapsikortit ei oo kaikista toivotuimpia, mutta tein nekin sydämellä... :)

10 kommenttia:

 1. No mutta tuo ei olekaan yhtään sellainen perinteinen kökkö "lapset rivissä" -kuva, vaan mukavan raikas ja reipas versio. Joten eiköhän saajat anna sen anteeksi! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanuus pojat :)
  *Henna*

  VastaaPoista
 3. Todellakin! Ihanan elävä kuva!
  ...Paikallinen valokuvaamo lähetti joulukortin, jossa poseerasi jonkun kiharatukkaiset lapset pyhävaatteissa, jokainen hius suittuna, imelästi hymyilemässä. Uugh.

  VastaaPoista
 4. Mielestäni lapsikortit ovat kivoja. Istukoon vaikka rivissäkin. En ymmärrä miksi kaikessa pitäisi olla niin eeeeeeerrrrrilainen.
  Toisaalta kun ei ymmärretä tiimarin valmiskortteja, nyt ei myöskään lapsikortteja. Mikä on hyvä? :) Joku tosi tosi erikoinen ja ennenkuulumaton varmaan :) Oon varmaan tosi juntti, sori :) mutta kun mielestäni on junttia yrittää keksimällä keksiä aina jotain *poikkeavaa*. Minä rakastan perinteitä ja perinteisen yksinkertaisen kaunista turhia miettimättä :)

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan mukava kortti!!
  t. Jaana

  VastaaPoista
 6. Hei, jos on tullut tehtyä lapsia, niin miksei niistä vois olla sen verran hyötyä, että yhden kerran vuodessa sais tehtyä edes yhdet kortit ja pääsisi vähän vähemmällä miettimisellä siitä rumbasta? Näin ajattelen minä, joka myös teetti kortit lapsista. Ja joka tykkää lapsikorteista enemmän kuin niistä kammottavista Tiimarin Petteri Punakuono/ hilekynttiläasetelma- korteista, joita posti on meille tänä vuonna syytänyt. Inhoaakohan kaikki minua, vai onko minun sukulaisillani/ystävilläni karmea maku?

  VastaaPoista
 7. Meiltäkin lähti lapsikortit. Ja niitä saimme myös ison pinon. Ja kyllä, katselen niitä lapsikortteja huomattavsti mieluummin kuin niitä tiimariversioita. On niissä nähty huomattavasti enemmän vaivaa. Jos saajat eivät arvosta, heittäkööt roskiin ;)

  VastaaPoista