Kellarissa

3.5.2011
Poikien päikkärien ajan on itkuhälytin saanut ajaa lapsenvahdin virkaa, sillä meikämamma nysvää kellarissa. Käsittelyssä on, kuinka ollakkaan, tuoli. Vanha rottinkituoli.

Kyllä se nyt niin on, että tässä huushollissa sininen on uusi musta.12 kommenttia:

 1. Tutulta näyttää, kun juuri viime viikolla maalasin kierrätyskeskuksesta hankkimani korituolin tuollaiseksi vaaleanturkoosiksi. Spraymaalilla tosin, kun ei ollut ihan noin "harva" malli :)

  t.Annukka

  VastaaPoista
 2. Voi ihana! Kyllä siellä kellarissa tapahtuu :) Tulee tosi kiva tuoli! <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauska idea! Mun äidilläni on kaksi rottinkituolinraatoa varastossa ja juuri hälle pauhasin että ne pitää panna kiertoon, mut mut...mähän voisinkin ne kotiuttaa meille! Pahastutko, jos kopioin ideasi? :)

  VastaaPoista
 4. Hieno! Vähän syyhyttelee, kun kotoa löytyy samanlainen tuoli ihan "naturel"-värisenä...

  VastaaPoista
 5. Annukka; Uusi väri piristää kummasti! Olen vuosien varrella maalannut rottinkituoleja aina sprayaten, nyt ekaa kertaa Miranolilla. Näin tuntuu tulevan parempi pinta ja vähemmän hukkamaalia :)

  JohannaK; Kellari on lempparipaikka :)

  Dooda; Elä ihmeessä anna pois, vaan laita piristystä pintaan.

  VastaaPoista
 6. Aika hauska juttu että juuri tuolit sinua kiehtoavat. Taas on tulossa uusi ihanuus. Et taida juuri ehtiä niissä istumaan, kun aina on jotain kivaa uutta työn alla.

  VastaaPoista
 7. Kaunis väri, mahtava uudistusidea :)

  VastaaPoista
 8. SarP; Taidan olla niitä ihmisiä, joille matka on tärkeämpi kuin määrämpää eli nautin enemmän tekemisestä kuin valmiista jutusta :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on täällä aivan sama idea toteutuksessa:) Piti nääs alkaa ite kun ikean tuolit eivät tulleet tänne asti myyntiin. Oman tuolini huusin netistä:)

  VastaaPoista