DIY farkkulätsä

27.6.2011
Näin juhannuksena eräällä pikkumiehellä hurmaavan farkkulätsän ja kotiin palattuamme piti kokeilla, josko saisin aikaiseksi jotakin vastaavaa. Ja onnistuihan se kutakuinkin. Molemmat pojat saivat hatut ja ja isi menetti rakkaat, mutta risat farkkunsa.

4 kommenttia:

 1. Oho! Mielettömän hieno farkkulätsä!
  Mullakin on parit farkut ja farkkuhame kangaslaatikossa odottelemassa inspiraatiota, mutta mitään vastaavaa en osaa omin sormin toteuttaa. Mietin ennemminkin jotain pientä näpertelyä, kuten hullunkurista (yksinkertaista) pehmolelua tms.

  VastaaPoista
 2. Mainio idea ja makoisa lätsä!! :)
  Voiskin yrittää moista itsekin, yläkerrassa majailee laatikollinen risoja ja rakkaita farkkuja, joille olen miettinyt uusiokäyttöä..! :D

  VastaaPoista
 3. Well done ja kiitos hyvästä kierrätysideasta. Vielä kun saisi noit farkkuja jollain keinoin isännältä huomaamattomasti hävitettyä ;)

  VastaaPoista
 4. emppu; Kannattaa yrittää. Tämä on tosi helppo. Viisi palaa ommellaan yhteen, sitten kaksi palaa yhteen lipaksi ja lippa kiinni. Siinä suurin työ.

  Iitunen; Kaavani vaatii vielä vähän kehittelyä, mutta lähellä tyytyväisyyttä ollaan :)

  Noora; Ollos hyvä. Meilläkin käytiin aika perinpohjainen keskustelu ennen kuin farkut saatiin uusiokäyttöön. Sinnikkäästi vaan!

  VastaaPoista