Arvotaan Andya

15.8.2011


Arki alkoi. Ihanaa, sanon minä. Arki on parasta, vaikkei lomailukaan hullumpaa ole. Sekin on kiva asia, että on syksy. Uudessa vuodenajassa on aina jotakin jännää. Kaiken lisäksi kesän aikana on tullut hurja määrä uusia lukijoita. Kiitos. Olen tosi iloinen, että jaksatte seurata minun ja pesueeni touhuja.

Siinäpä sitä oli monta hyvää syytä järkätä arvonta. Ei kun osallistumaan! Palkintona on Moderna Museetin Andy Warhol -sarjan juliste lausahduksella, jonka minäkin voisin mainiosti allekirjoittaa. Juliste on kooltaan 70x100 cm.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Koska kivoja blogeja on mukava löytää, toivoisin, että annat kommentissasi vinkin sinun lempiblogistasi tai muuten vaan kiinnostavasta blogilöydöstäsi. Myös pieni perustelu olisi hauska lukea. Rekisteröitynyt lukija osallistuu arvontaan kahdella arvalla, muut yhdellä. Kerro kommenttisi yhteydessä monella arvalla olet mukana. Anonyymit, muistakaa nimimerkki. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 24.8.

Paljon onnea kaikille osallistujille!

104 kommenttia:

  1. OI mikä herkku palkinto! Ehdottomasti mukana arvonnassa kahdella arvalla.

    Tämän "Ihan tavallinen" blogin (http://ihantavallinen.blogspot.com) löysin itse hetki sitten, ja heti koukussa. Ihania kuvia ja tekstiä, ehdottomasti tullut yksi uusi lempparini!:)

    VastaaPoista
  2. Mukana kahdella arvalla. Yksi mainioista blogeista on lilla A, jossa on ihania askarteluideoita ja kauniita kuvia. Antaa paljon.

    ...tuo sopisi niiiiiin mainiosti keittiön oveen, olisipa tuuria!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta arvonnasta! Olen mukana kahdella arvalla! Jos joku muu olisi järjestänyt tällaisen blogi-suosittelu-kommentoinnin, olisin ehdottomasti suositellut sun blogia! Nyt vinkkaan sitten anana-blogista! Kiva blogi lapsiperheen arjesta, vaatteista ja päivän touhuista! Kivaa kirjoitusta ja muutenkin kaikki kohdallaan :) Itselläni on nuorimmaisestasi vähän vielä pienempi poika, esim. teidän lasten jutut ja sisustuksetkin kiinnostaa, mutta anana:ssa kerrotaan muutaman vuoden vanhempien lasten (+ vanhempien) arjesta. sitäkin on kiva lukea, kaikki ei pyöri vauvvojen ympärillä! =)

    VastaaPoista
  4. Heipä hei,

    tämä blogi osui eteeni kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olen viimeisen aamupäivän etsinyt netistä tietoa, mistä voisin ostaa kyseisiä Andy Warholin postereita. Moderna museetin nettikaupassa ne eivät ainakaan ole myynnissä. Onko muuta keinoa hankkia postereita eri lausahduksilla kuin käymällä Moderna Museetissa? Lempiblogejani ovat Coco Dreams, Char and the City, Valkoinen Harmaja, House of Philia ja Adalmina's Secret. Pidän itse eniten life style ja sisustusblogeista ja näissä blogeissa myös itse blogittaret ovat hurmaavia persoonia. Sinun blogiisi eksyin ensi kertaa tänään, kun googlasin Andy Warholin..:) Täytyypä tarkastella tarkemmin. Iloa ja valoa! Sini

    VastaaPoista
  5. Kahdella arvalla mukana. :)

    Uusin blogituttavuuteni on ilonasirkus. Kauniita kuvia ja blogin sisältö minua kiinnostavaa.

    VastaaPoista
  6. Yhdellä arvalla mukaan. Uusi suosikkini on http://ohhappyday.com/ Muutto ulkomaille, diy, kauniita kuvia, kauniita ihmisiä..

    VastaaPoista
  7. Syksyyn sopii neuloblogi, joka saa sormet syyhyämään: Langalla Kalliossa http://essimarjaana.blogspot.com/

    Nimim. melkein samanikäiset lapset.

    VastaaPoista
  8. Olen kovin ihastunut uuteen blogilöytööni Kotipalapeliin, joka esittelee raikkaasti ihan tavallista lapsiperheen arkea, remppaelämää ja sisustusjuttujakin on ihanan paljon!

    Osallistun arvontaan yhdellä arvalla :-)

    -alma

    VastaaPoista
  9. Vuorotyöläisenä blogien kahlaaminen on enemmänkin elinehto kuin tapa kuluttaa aikaa. Tämän vuoksi seurattavia blogeja on kertynyt jo muutama ja kovalevylle tallennettu ideakuvasto on vähintäänkin kattava. Pidän blogeista joissa puuhastellaan ja jaetaan ideoita edulliseenkin tarpeeseen. Monelle tuttuja ovatkin Kesällä kerran, Varpunen, Sisustuskärpänen, Kotipalapeli ja tietty Bambula. (Jälkimmäiselle kiitos hyvästä palautteesta yrttiongelmaan. Innostit ainakin yhden anonyymin pistämään blogin pystyyn :))

    Monelle ehkä uutena blogina mainitsemisen arvoinen on Muuntajan uusi aika (http://muuntaja.blogspot.com/). Blogia täydennetään harvakseltaan, mutta jokaista päivitystä odotan kuin lapsi joulua. Tuollaista minullekin!

    Mukana ollaan kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  10. noukku; Hetken kesti ennen kuin hoksasin mitä tarkoitit, mutta sitten välähti. Kiitos vielä vinkistä ja kiva, että löydyit. Rupean heti seuraamaan blogiasi.

    VastaaPoista
  11. Näitä ei ainakaan tuosta sinun "Näitä seuraan" listasta tainnut löytyä:
    http://tillim.vuodatus.net/
    http://aniiri.blogspot.com/
    http://no-a4.blogspot.com/
    http://karmiininpunainen.blogspot.com/
    http://kanelimaa.blogspot.com/
    http://tuijariikka.blogspot.com/
    http://kotipalapeli.blogspot.com/

    Tulikohan liikaa?:-D Noh, kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Mun yks uusista suosikeista on tuo jo mainittukin kesällä kerran -blogi (http://www.divaaniblogit.fi/blogit/kesallakerran/). Kivoja sisustusjuttuja ja söpöt kaksoset, what´s not to like! :)

    Yhdellä arvalla osallistun.

    VastaaPoista
  14. Voi kun kiva arpajaisvoitto olisi tämä!

    Kurkatkaapas tämä kuvablogi: http://www.nana-nanainen.blogspot.com/

    Niin oivaltavia kuvia yhdistettynä tarinoihin, että!

    Kaksi arpaa siis minulle, kiitos. :)

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukana minäkin. Uusimpiin blogilöytöihin kesänaikana kuulut sinä ja löytö (ekojohanna.blogspot.com).

    VastaaPoista
  16. Sun blogi on itse asiassa mun lemppari tällä hetkellä, mutta tämä on kanssa ihan mainio niin erillaisuudellaan http://thepioneerwoman.com/

    ja 2 arpaa kiitos:)

    VastaaPoista
  17. Mun ehdoton lempparipari ovat .chocolate circus. ja Nurjat - niin varmasti monen muunkin.

    Ja voi äly että tuo Warholin lausahdus sopisi hyvin tämän pariskunnan seinälle! Voiko todempaa olla :)

    VastaaPoista
  18. Osallistun mielelläni arvontaan. Viime viikolla kävin myös tutkimassa museon sivuja josko löytäisin näitä julisteita. Olen seurannut blogiasi tämän kesän, joskus tosin aikaisemmin piipahtanut. Edellisissä postauksissa mainittu jo monta seuraamaani blogia. Yksi jota käyn tsekkaamassa, vielä mainitsematta oleva, on Mustalla. Nyt kesällä postauksia harvakseltaan, mutta toivotaan että syksy tihentää tahtia. Ja Kolmas kerros pitää vielä mainita.

    Terveisin Laura

    VastaaPoista
  19. Mahtava palkinto! Ja kuin huutaa päästä meidän uuden kodin tulevalle kollaasiseinälle! :)

    Mä olen mukana kahdella arvalla. Ja näköjään meillä on melkein kaikki samat suosikkiblogit. Mun sivulta, siis Kahden suorasta löydät vielä joitain lisää, esim. hauskoja ruotsalaisia sisustusblogeja.

    VastaaPoista
  20. Ehdottomasti matkassa kahdella arvalla. Yksi mun suosikeista on http://lamaisondannag.blogspot.com/.

    VastaaPoista
  21. Mahtava palkinto, jolle olisi tarjolla rakastava koti täältä Helsingistä. Minulle uusin koukuttava blogituttavuus on kahdensuora, jossa jutut on aina kerrottu ihastuttavan elämänmakuisesti. Suosittelen tutustumaan.
    Osallistun yhdellä arvalla.

    3 pojan äiti

    VastaaPoista
  22. Huikea arvonta & mahtava palkinto! Ehdottomasti kahdella mukana!

    Monet mainitsemisen arvoiset ja kauniit blogit onkin jo listattu, mutta tässäpä yksi uusin tuttavuus: http://leukst.blogspot.com. Kannattaa käydä kurkkimassa!

    VastaaPoista
  23. Lempparit,ne joiden päivityksiä eniten odotan on .chocolate circus. ja via.Blogiisi löysin vasta pari viikkoa sitten ja jäin heti lukijaksi.Raikasta ja kekseliästä sinulla täällä.

    2 arpaa siis.

    VastaaPoista
  24. Kahden suora on ehdottomasti suosikkini. Ihanan raikas. Ei matki muita. Tyylikäs!

    Myös sinun blogisi kuuluu suosikkeihini.

    -Hoo-

    VastaaPoista
  25. Voikukkapelto on kova: http://voikukkapelto.blogspot.com/

    Mahtava juliste, kahdella mukana!

    VastaaPoista
  26. Mun uusia tuttavuuksia on Kotipalapeli ja Ilonasirkus. Mukavia marttoja :) Kahdella arvalla mukana olen!

    VastaaPoista
  27. Osallistun kahdella arvalla ja suosittelen tällä kertaa vaikkapa pastelliunelmablogia Sukkertoy for oyet. Loistoidis kerätä blogivinkkejä! Täytyy plärätä ajan kanssa ehdotetut blogit läpi!

    VastaaPoista
  28. Ai makia! Mukana kahdella!

    Tässä pari blogii:
    http://veilan.wordpress.com

    Siellä mukavaa askartelua


    http://sortofpink.blogspot.com

    Ja täällä kaikkee ihanaa.

    VastaaPoista
  29. Suht uus tuttavuus mutta ehdottomasti top 5 kiirinyt blogi nimeltä french by design. Bloggaajalla myös ihana etsy-kauppa jossa kivoja vintage tavaroita myynnissä.
    -Riikka

    VastaaPoista
  30. Huippu-arvonta :) Mulla on monia jo mainittuja suosikkeja, mutta ehdotan myös kuvablogia http://nana-nanainen.blogspot.com/, siitä tulee hyvälle mielelle. Olen mukana yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  31. Tykkään lukea kotipalapeliä ainaski,ja monia muita :)

    yksi arpa minulle..

    -tiia-

    VastaaPoista
  32. PaaPii Designin jutut on niin ihania, et sitä blogiaki on ihan pakko seurata. :)
    http://paapii-blogi.blogspot.com/
    Mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  33. Kahdella arvalla mukana.:)

    Lempiblogeja riittää, mutta yksi kestosuosikki on Herkun ja koukun tytöt.
    http://herkkujakoukku.blogspot.com/

    VastaaPoista
  34. Ihana juliste, eli mukana yhdellä arvalla!

    Blogisi on aivan ihana - viikonloppuna tein mielenkiintoisen, ainakin itselleni uuden blogilöydön: http://dekomekko.blogspot.com/.

    VastaaPoista
  35. Jeah, kahdella mukaan, minäkin olen haaveillut tuosta julisteesta jo pitkän aikaa.

    Lempiblogeja on vino pino mutta yksi koskettavimmista on ehdottomasti Kahden Suora. Aina niin asian ytimessä, kertoo olennaisesta, tiivistää tunteita ja hetkiä tajuttoman taitavasti.

    VastaaPoista
  36. Osallistun kahdella arvalla! Sulla on ihanan virkistävä, aurinkoinen ja inspiroiva blogi. Muita suosikkeja tällä hetkellä ovat mm. Kotipalapeli, Muuntajan uusi aika sekä Things I like, things I love ja Highway design. Ihan vain muutamia mainitakseni. :)

    VastaaPoista
  37. Osallistun jee! Mun suosikkeja on ainakin Kahden suora ja Kanelimaa ja Kotipalapeli! :)

    VastaaPoista
  38. Kahdella arvalla osallistun ja suosittelen Kahden suoraa, johon itse aivan hijattain tieni löysin :)

    VastaaPoista
  39. Tässäpä muutama blogi, joihin olen sinun blogisi lisäksi koukuttunut. Kesällä kerran, time of the aquarius, cocosweetdreams sekä valkoinen harmaja.
    Yhdellä arvalla mukaan huippu arvontaan.

    VastaaPoista
  40. Mukana arvonta-humussa! Etsin yhä sitä koukuttavinta blogia kaikkien yläpuolella...nyt niitä on monia, mutta kaikissa on oleellisin erilaiset valokuvat! =)

    NOPPA

    VastaaPoista
  41. Kahdella arvalla mukana.

    Mä tykkään tästä melko uudesta blogituttavuudesta; Pihkala.

    Tuo printti sopis NIIN passelisti meidän isojen ikkunoiden väliin, johon juuri eilen piirsin luonnoksen lipastosta, taulusta ja lampuista. Mieskin oli että joo joo, tommosta seuraavaks. näyttää niin hyvältä ja tuossa ois se oikea printti ja oikean kokoisena.

    VastaaPoista
  42. Ihana juliste! Jos iskee paniikki mitä ruokana tänään hyviä reseptejä löytyy pastanjauhantaa.blogspot.com.

    Meidän blogista (http://nakoisiakulmia.blogspot.com/) löytyy kiitos sinun idearikkaalle blogille!

    VastaaPoista
  43. Heissan, joko joku mainitsi Arjen helmiä- blogin? Kivoja ideoita suht pienellä budjetilla.Ollaan arvonnassa mukana, klassisen kaunis juliste!terkuin Ellinoora

    VastaaPoista
  44. Mukana, jei!
    Yhdellä voittaja-arvalla.

    Blogilistaan tuikkaan ei-sisustusjuttua:
    http://www.projectmama.info/

    Kiitos.
    meria:)

    VastaaPoista
  45. Minä ehdottomasti mukana ja 2 arvalla tietenkin ;) Mun uusia suosikkeja on http://alisaburke.blogspot.com/ ja http://frenchbydesign.blogspot.com/ . Kivoja juttuja löytyy noista! Terkut sinne ihanalle Bambulalle :)

    VastaaPoista
  46. Hei ja kiitos SINULLE hienosta blogista!

    Yksi suosikeistani, jota ei kai vielä ole mainittu, on Helenainen, http://helenainen.blogspot.com/. Kaunis perhe, kauniita ajatuksia ja ennen kaikkea kauniita kuvia.

    Yksi arpa mulle, on niin perin hieno palkinto!

    VastaaPoista
  47. Minäkin osallistun kahdella arvalla! Yksi kiva blogi on mutsinmurkina.blogspot.com. Siinä oikeasti saa hyviä reseptejä kotiruokaan, ei mitään ylifiiniä kikkailua!

    VastaaPoista
  48. Moikka! Niin kiirusta pitää etten ole kerennyt tutustumaan uusiin blogeihin. Tätä sinun seuraan jokatapauksessa ja mukana yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  49. Ei ole todellista. Juurikin löysin andyn erään lausahduksen jonka allekirjoitan täysin. Löytyy blogini oikeasta laidasta.. Kaksi arpaa osallistuu. Tykkään http://saturday20.blogspot.com/ blogista. Mari jaksaa aina olla käsittämättömän positiivinen.

    VastaaPoista
  50. yhdellä arvalla arvontaan mukaan! mun lemppariblogeja tällä hetkellä on tanskalainen brinja copenhavn ja norjalainen fryd + design. jotenkin ihanan raikkaita ovat ja sisustusmaku menee yksiin mun kanssa...

    sennipenni

    VastaaPoista
  51. Osallistun ! Uusin tuttavuus taitaapi olla ilonasirkus, josta joku muukin taisi jo vinkata.

    VastaaPoista
  52. Moni omista suosikeistani on jo mainittu, joten en rupea niitä listaamaan. Viime viikkojen löytöni on http://alisaburke.blogspot.com/

    Ihan mahtavaa!

    Ja mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  53. Mukana ollaan!!. :)))
    Suosittelen, http://kahdensuora.blogspot.com/

    pst. blogisi on mukavaa luettavaa ja myös hyviä vinkkejä ja ideoita olen bongannut.:)

    (en pystynyt kirjaamaan imalla nicillä, ja harmitus en myöskään lukijaksi.:(
    PIMALE
    http://pimale.blogspot.com/

    VastaaPoista
  54. Mulla on sisustuksessa jokin ihme tekstivimma menossa parhaillaan, mutta ongelma on se, että kaikki sisustustarratekstit ja irtosanat on jotenkin niin imeliä. Jos jokin teksti seinälleni ansaitsee päästä, niin siinä pitää olla asennetta mukana. Tässähän olisi...
    Blogisuosituksena vaikkapa
    familyliving-kristiina.blogspot.com/ ,
    Tykkään kovasti bloginpitäjän kuivan sarkastisesta tavasta kirjoittaa. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  55. Tuota julistetta on kuolannut jo monesta blogista ja nyt se on täällä arvottavana, ehdottomasti siis osallistuttava ja kahdella arvalla. Lemppariblogeja on niin paljon, mutta pari luetuimmista http://absolutelywhite.blogspot.com/ ja http://jotainsinista.blogspot.com/

    Nyt peukut pystyyn!!!

    PS. Kiitos myös sinulle inspiroivasta blogista =)

    VastaaPoista
  56. Mukana kahdella! täytyypä selata nuo blogivinkit läpi. tämäkin on varmaan jo mainittu mutta RTIF on yksi suosikki täällä.

    VastaaPoista
  57. ..paljon on, mutta laitan kolme lisää joita seurailen: http://www.zilverblauw.nl
    http://bkids.typepad.com/intro/ ja
    http://pikkujoas.blogspot.com/
    -ja yhdellä mukana ollaan :)

    Hanre

    VastaaPoista
  58. Ihana arvonta! Täälläon listattu valtavasti kivoja blogeja :)
    Marika

    VastaaPoista
  59. Mahtava arvonta, juurikin tuota julistetta oon himoinnut aikapäivät! :)
    http://kotilonkolo.blogspot.com/ yks suosikeista ;)

    Henna

    VastaaPoista
  60. Heissan Bambula! Olipa kiva idea tämä kysellä lempiblogeja, löytyy vaikka ja mitä kivoja uusia! Kiitos!

    Ja iik kun pitäs valita ees muutamakin blogi. Sanon vaan epäreilusti, jotta tykkään niiiiin monesta!

    Arvonnan palkinto on sen verran mehevä, että toivon totisesti onnettaren olevan suotuisa.

    VastaaPoista
  61. Kahdella mukana! :)
    Luen paljon blogeja mm. kotipalapeli,kahden suora,valkoinen harmaja jne.

    VastaaPoista
  62. Valkoinen harmaja on uusi blogisuosikkini (http://valkoinenharmaja.blogspot.com/), tosin suosikkien listaan kuuluu moooontaaa muutakin ihanaa blogia, kuten sinunkin :)

    Yhdellä arvalla mukana!

    -Maija

    VastaaPoista
  63. Yhdellä mukana!

    Sanotaan vaikka tuore tuttavuus voikukkapelto.blogspot.com

    VastaaPoista
  64. Kokeilen nyt onneani kun on niin upea arvonta, eli kahdella arvalla mukana. :)
    Lukijatoive: Olisi hauska lukea vielä lisää näitä sun DIY -juttuja!:)

    VastaaPoista
  65. kahdella mahdollisuudella mukana. Upea juliste, tätä kannattaa ehdottomasti tavoitella.
    Blogivinkkinä http://rekous.blogspot.com/. Mukavan monipuolinen blogi, jota seuraan säännöllisesti.

    VastaaPoista
  66. Heippa,

    sinun blogi on kyllä aivan mainio, yksi suosikeistani. Eräs toinen tosi kiva kotipalapeli (http://kotipalapeli.blogspot.com/). Tykkään bloggaajan tyylistä kirjoittaa sekä hänen diy-projekteista, remppajutuista.. Oikeastaan ihan kaikesta :).

    -Jennijuulia

    VastaaPoista
  67. Yhdellä arvalla mukana.

    Kyllä se on Kotipalapeli, vaikka lemppareita onkin hurja liuta, tämä mukaanlukien!
    - Armi

    VastaaPoista
  68. Helenaisen tapa tallentaa arkea kuviin on suorastaan mykistävä. Tilli Mössönpoika on puolestaan niin taitava käsitöissään, että huimaa.

    Hauska juliste, sopisi meille.

    Hanna

    VastaaPoista
  69. Täällä ollaan yhdellä arvalla mukana.

    Lukijanasi olen uusi (löysin blogisi toissa päivänä), mutta olen nyt jo hyvin koukuttunut. Luen muutenkin todella paljon blogeja ja suosikki vaihtuu tiuhaan, mutta tällä hetkellä Kahden suora -blogi kuuluu parhaimmistoon. Suosittelen!

    -Reeta-

    VastaaPoista
  70. Osallistun!

    Oih, mahtavia blogeja jo listattuna! Viimeaikoina olen tykästynyt mm. kahden suoraan.

    VastaaPoista
  71. Kyllä on komia julkkari. Tahon sen.
    Huippublogeja on niin paljon, etten osaa valita parasta. Niitä kun vaan on niin monta :)

    VastaaPoista
  72. http://uusimuste.blogspot.com/ miehen näkemystä kehiin

    yhdellä arvalla mukana.

    - Hauki

    VastaaPoista
  73. Hieno juliste, osallistun arvontaan! Blogiasi seurailen aktiivisesti, vaikka ei ole tullut kommentoitua aikaisemmin. Toinen suosikkiblogini on Buttermilk Bisquits, kannattaa tutustua. A

    VastaaPoista
  74. Tämän ihanan värikkäänn ja inspiroivan blogin lisäksi suosikkejani ovat : Erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen Uusi Muste. Kyseinen blogi on vaikuttanut todella paljon kotimme muodonmuutokseen ja etenkin yksityiskohtien suunnitteluun.Onpa sieltä löytynyt myös loistavia shoppailulinkkejä perheen molemmille jäsenille..

    Toinen suosikki selkeästi Silkkiä Samettia.
    http://silkkiasamettia.blogspot.com/
    Ihania kirpparilöytöjä, ekokosmetiikkaa ja ne reseptit.. voi nam!!

    VastaaPoista
  75. Muuikean makoisa on juliste! Kaikki minun suosikkiblogit on mainittu jo. Mutta tällä hetkellä yksi ylitse muiden on kahdensuora. Yhdellä arvalla osallistuu ja pistää varpaat ristiin
    XXXX
    Anna

    VastaaPoista
  76. Mahtava julkku! Mun suosikkiblogini on Eeva Kolun käsialaa; sekä Maikkarin Voisilmöpeliä ja Trendin Kaikki mitä rakastin. Ja miksikö?! Eeva osaa kirjoittaa.

    Lisäksi pidän tästä blogista, Pihkalasta, Muoti mielessä, Chicling, Kalastajan vaimo, Weekday Carnival, Pics, dots and stripes, Kotilo, Avaruusasema, Kesällä kerran, Musta tuntuu... jne ja jne,

    VastaaPoista
  77. Moiiii, tämon ehkä melekeen hienoin palakinto, mitä oon koskaan nähny plogeissa! Vau :)) Minun ultimate suosikkini on ollut aina ja varmaan tulee olemaankin kalastajanvaimo.indiedays.com !

    VastaaPoista
  78. Mukana 2 arvalla! :) Olen lukenut jo kauan blogiasi ja sain siitä inspiksen alkaa kirjoittaa omaa sisustusblogia joka on:

    http://coconutwhite.blogspot.com/

    Sisustusta, rakentamista ja kaikkea siitä väliltä :)

    Padmerine

    VastaaPoista
  79. yhdellä arvalla mukana

    oma mielenkiinnon kohteeni blogeista on Essin Saksa, kokemukset kuulostaa niin tutuilta, toisaalta mikä on maassa muuttunut 15 vuoden aikana, vai onko mikään,
    ylipäänsä ulkosuomalaisten kokemukset on todella kiinnostavia

    by Deutschland über Alles

    VastaaPoista
  80. Yksi seuraamistani blogeista on http://annaleenashem.blogspot.com/
    tapiiri_1 at hotmail.com

    VastaaPoista
  81. kiva arvonta yhdellä arvalla mukana
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  82. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Andy itse taisi olla sen verran kaikkea muuta kuin tylsä, että silloin on varmaan tasapainottavaa tykätä tylsästä. Minä pidän Andysta.
    Lempiblogi..? Jaa, olisikohan se vaikka http://retromoderni.blogspot.com/. Tykkään siitä kun jotkut vaan osaavat yhdistää retroilua modernilla tavalla elämääns.

    VastaaPoista
  83. Haha, tuo lause sopii myös mun elämään. :D Ja uutena blogilöytönä sanottakoon peace-and-fashion.blogspot.com. Aloittavan yrittäjän blogia on kiinnostava seurata.

    jasmin1987@jippii.fi

    VastaaPoista
  84. Olen jo hetken aikaa seurannut blogiasi, mutten ole tainnut kommentoida kertaakaan. Siinä olen huono, anteeksi jo etukäteen.

    Arvontaan haluaisin toki osallistua, ja nyt kun olen lukija, kahdella arvalla.

    Hienoja blogeja on NIIIN paljon etten taida osata nimetä yhtä. Sinun listallasi on jo valmiiksi niin monta minunkin seuraamaa, etten taida vaivautua edes lisäämään niitä tähän..:)

    VastaaPoista
  85. Yhdellä mukana, kiinnostava blogi.
    marja.n@mbnet.fi

    VastaaPoista
  86. Sannnni mukana yhdellä arvalla. :) (nastysam@hotmail.com)

    VastaaPoista
  87. kiinnostava blogilöytö voisi olla ihan vaikka tämäkin, sillä selasin tätä tänään ensimmäistä kertaa. sen sijaan kestosuosikki on esimerkiksi eeva kolun kaikki mitä rakastin. siinä on nainen, joka kirjoittaa niin taitavasti, että ei voi kuin ihailla. arvontaan osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  88. no jo vain osallistun kahdella arvalla! heitetäämpä vaikka tämmöinen: http://sinaoletratti.blogspot.com/ unohdan aina sen olemassa olon, mutta ompa sitten kerralla enemmän hymisteltävää ja rätkätettävää.

    VastaaPoista
  89. Kahdella arvalla mukana...
    Surffailen monenlaisissa blogeissa ja lemppariblogi on muuttuva- riippuu sen hetkisen kiinnostuksen kohteesta (korut, askartelu, sisustus jne.jne)

    VastaaPoista
  90. olen mukana arvonnassa. Olen vasta tutustunut yleisellä tasoilla blogeihin, mutta en osaa vielä nimetä yhtään. Koukkuun näihin varmasti jää.

    VastaaPoista
  91. Yhdellä arvalla, blogeja en ole juurikaan lukenut, mutta reseptejä etsiessäni olen törmännyt muutamiin hyviin ruokablogeihin, nimiä en nyt pysty muistamaan...

    VastaaPoista
  92. Yksi arpa. Suosikkiblogia ei vielä ole, hyviin ruokablogeihin törmään silloin tällöin reseptejä hakiessani.

    VastaaPoista
  93. http://nauravanappi.blogspot.com on ihan mukava blogi, löysin sen vasta mutta kiinnostuin heti, osallistun arvontaan kahdella arvalla

    VastaaPoista
  94. Mukana kahdella arvalla=)
    Aivan ihana blogi on Arkirakkaus. Sieltä löytyy suloisia lastenvaatteita ja sisustusta.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Kahdella arvalla mukana uutena lukijana. Suosikkiblogeja vähän tulee ja menee, mutta tällä hetkellä olen erityisen mieltynyt esimerkiksi house of vanillaan.

    VastaaPoista
  96. Mukana kahdella arvalla,luen paljon blogeja ,varsinaista suosikkia en osaa mainita,Kotipalapeli on kiva.

    VastaaPoista
  97. Ihana blogi! Kahden suora -blogin kautta tänne löysin, sitä tykkään myös lukea.

    Mukana arvonnassa yhdellä arvalla!
    -Annapauliina

    VastaaPoista
  98. Kaikki suosikit on jo lueteltu mutta kertauksena vielä Kotipalapeli, ilonasirkus, weekdaycarnival, rtif, der himmel uber berlin, aniiri ja monet muut! Sullakin on kiva!

    Kaksi arpaa, kiitos!

    VastaaPoista
  99. Olen vastikään uppotunut sisustusblogien maailmaan etsiessäni inspiraatiota uudelle kodille; suosikkejani ovat tähän mennessä jo mainitut 2h+k, Likainen parketti sekä tämä blogi (rakastuin kukkalaatikkoviritelmiisi btw!). Kommenteista sain liudan lisää tutkimisen arvoisia blogeja - kiitokset!

    1 arpa siis kehiin :)!

    Heidi M

    VastaaPoista
  100. Kahden suora - Kun lukisi omasta elämästään. Ihanaa että löytyi blogi jossa pystyy samaistumaan kirjoittajaan. Oikein odotan seuraavaa poustausta aamulla kun avaan tietokoneen.
    Kirppu75

    VastaaPoista
  101. Vieläkö ehtii mukaan?? Tässä kiva ahvenanmaalainen blogi: http://miawinredning.blogspot.com/

    Yksi arpa kiitos!

    VastaaPoista
  102. Tässä kiva blogi:
    http://whitetrashdisease.blogspot.com/

    Yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  103. Toivottavasti vielä ehdin! Kitka design on minun suosikkini. Tai yksi niistä monista. Suosittelen tsekkaamaan hääpostauksen, mieletöntä, kaunista, ihanaa.

    VastaaPoista