Helpot ja halvat

14.3.2012























































Tuli äkkilähtö ystävän uutta kotia katsastamaan ja piti taikoa jotakin viemisiksi. Onnekseni olin hamstrannut mustia rautalankaripustimia Itiksen uudesta Tigerista (hintaan 1e / 5kpl). Ihan sellaisenaan en sentään kehdannut niitä viedä. Pujotin jokaiseen puuhelmen ja valmista tuli.

Omaan vaatekappiin tulee sama malli.


22 kommenttia:

  1. vautsi, hieno idea!(= yksinkertaista ja kaunista.

    VastaaPoista
  2. Tuo Itis (en voi käsittää tätä koko nimenmuutoshässäkkää) on niin kaukana meistä länsinaapureista. Kovasti kyllä odotan Kampin Tigerin avaamista. Joka päivä kun HKL jättää työmatkalla ihan oven eteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennytkään, että Kamppiin on tulossa. Hyvä juttu.

      Poista
  3. Hienot! Kyllä sinä aina keksit. Voi jos olisi TIGER lähempänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä aina keksi :) Viimeaikoina tosi huonosti.

      Poista
  4. Hienoja. Mullakin tuo Tiger on turhan kaukana, joten tilataan täälläkin se Kamppiin! (Tosin rahat säästyy kun se on kaukana...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei siellä voi kovin usein käydä. Lompsa ei tykkää.

      Poista
  5. hyvä idea! jotenkin toi vaalea puu-maalattu metalli on tosi toimiva yhdistelmä!

    VastaaPoista
  6. Ihania!! Hyvin keksitty!!! :) hali<3

    VastaaPoista
  7. Hitsi, kun tuo Tiger on niin kaukana! Tanskassa viimekesänä pariin otteeseenkin piti siellä shoppailla... Harmi vaan kun ei matkalaukkuun paljon mahtunut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen matkalaukku mukaan reissuun, että mahtuu tuliaiset.

      Poista
  8. löysin blogisi vasta, ja ihastuin ihan täysin! :) pakko oli tulla kysymään, kun olit jossain vanhassa remontointipostauksessasi maininnut että olitte poistaneet asunnostanne lasikuitutapetit remontin yhteydessä. voisitko kertoa, että miten ne poistitte, oliko miten työlästä jne? me ollaan just ostettu asunto, jossa on kauttaaltaan lasikuitutapetit ja nyt ollaan pohdiskeltu et miten ne saisi fiksuiten pois (ja kaikki vaan pelottelee, että niitä ei saa itenkään pois mut perhana pakkohan ne on saada jotenkin!).

    Lisäksi, kylpyhuoneeseen vaihdoitte ilmeisesti laatoitukset ihan kokonaan? Toinen murhekryyni uudessa asunnossamme on kylpyhuoneen lattiakaakelit, seinät ovat ihan siistit valkoiset mutta lattia on vaaleansinistä, jota en voi sietää. Kaakeleiden vaihto olisi houkuttelevaa, mutta ei ole mitään järkeä laittaa niin isoja summia (kaakelit+työ yms) kylpyhuoneeseen nyt, kun se on kuitenkin remontoitu 2000-luvulla ja putkiremontti on tulossa ennemmin tai myöhemmin...

    Huh, tulipa avautuminen, mutta olen nyt vailla kaikkia vinkkejä ja kannustuksia etenkin tuon lasikuitutapetin suhteen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löysit tänne ja toivottavasti piipahdat jatkossakin.

      Lasikuitutapetit poistettiin ihan repimällä. Toisista kohdista lähti helpommin, mutta toisista kohdin oli tosi tiukassa. Meillekin sanottiin, että niitä ei voi ottaa pois, mutta kyllä voi. Kova hiominen ja pakkelointi seinissä lopuksi oli, mutta kun vaan jaksaa sinnikkäästi, niin lopputulos palkitsee.

      Kylppäri laitettiin ihan kokonaan uusiksi, seiniä kaadettiin jne. Teinä laskisin tarkasti kuinka kalliiksi lattian vaihtaminen loppujen lopuksi tulee. Voi olla yllätys, kuinka pienin kustannuksin se olisi tehtävissä (mikäli kylppärinne ei ihan julmetun kokoinen ole). Vanhojen laattojen poisto on noin päivän työ oikeilla työkaluilla, eikä pohja- ja laatoitustyökään kamalan kauaa vie. Kivoja laattoja voi saada hyvinkin edullisesti, kun pitää silmät auki. Toisena vaihtoehtona on laatoittaa vanhan laatan päälle, niin kuin me teimme wc:ssä. Kannattaa kysyä asiantuntujan mielipidettä.

      Tsemppiä remppaan. Nyt vaan kynsiä terottamaan ja tapettia repimään. Kivahan se on saada itselle mieleinen koti.

      Poista
    2. Noin minäkin olen ajatellut niistä, että pakkohan niiden on lähteä ja kivempi kuitenkin sitten tasoitella se "puhdas" seinä, kun laittaa lasikuitutapetin päälle uutta tapettia (jostain luin, että on olemassa juuri lasikuitutapetin päälle laitettavia tapetteja jotka tasoittaa sen ja joiden päälle voi sit taas laittaa haluamansa tapetin jne, huoh!).

      Ja jään pohdiskelemaan tuota lattialaattaa, muutto on vasta kesällä joten tässä nyt ehtii suunnittelemaan enemmän kuin tarpeeksi :D Pakko kysyä, onko saunanne esitelty jossain sisustuslehdessä? Näytti niin kovin tutulta!

      Varmasti tulen vierailemaan täällä useastikin, ihastuin kovin ideoihisi ja blogiisi muutenkin :)

      Poista
  9. Hienoja taas!! Sulla noita ideoita tuntuu riittävän loputtomiin. Helppoja, halpoja ja vieläpä hienoja!

    VastaaPoista
  10. Tiikeriä, erilaisiin tarpeisiin?21. maaliskuuta 2012 klo 22.50

    Helsingin Kampissa, sijaitsee nyt kolme Tigeriä (Koskisen yökerho
    The Tiger, Kuittisen lifestyle-kauppa
    TIGER, sekä itse muissa pohjoismaissa
    tunnetuin vaatemerkki-liike Tiger Of Sweden).
    Todella hassua, eikö vain neidot??

    VastaaPoista
  11. Hei noi on hienot, tämä lähtee shoppailemaan. :)

    VastaaPoista