Ripaus väriä

7.5.2012
Sori tämä hiljaisuus. Nyt on monta rautaa tulessa ja kaikkea ei vaan ehdi, vaikka haluaisikin. Välillä mennään minuuttiaikataululla ja lastenhoitovuoro vaihtuu lennossa. Tilannetta ei helpota lainkaan, että kaupunki möhli poikien päivähoidon aloituksen. Mietitään sitä sitten syksyllä uudestaan.

Jotain pientä sain värkättyä kotiin suivaannuttuani ties kuinka monenteen tauluhyllyltä pudonneeseen Ikean Ribba-kehykseen. Vaihdoin loputkin litteisiin Nyttja-kehyksiin. Eivät ole ollenkaan niin sieviä kuin edeltäjänsä, mutta pysyvät hyllyllä ja jos tippuvatkin, eivät hajoa. Pientä särmää pariin kehykseen sain ripauksella maalia. 

10 kommenttia:

 1. Onpas tosi kiva idea tuo väriraita mustavalkoisen kuvan kanssa!
  Parhaat ideat on usein simppeleitä, mahdollisia monelle ( = myös minunkaltaiselle ei-niin-kätevälle-emännälle) toteuttaa ja nähdessään pohtii, että "miksen keksinyt tuota".
  Ei tarvitse keksiä kaikkea, blogeista saa inspiksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogien viehätys on minustakin siinä, kun pääsee näkemään ja lukemaan arjen pieniä oivalluksi.

   Poista
 2. AIvan ihana idea! Loistava pieni juttu, joka tekee paljon! Tsemppiä härdelliin! :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea totta tosiaan!

  Minulla on sängyn yläpuolella tauluhyllyllä Ribba-kehys, jonka taakse olen laittanut pienen naulan. Taulu nojaa edelleen seinään, mutta naula estää sen putoamisen, tämä järjstely sen jälkeen kun kehys eräänä yönä putosi päähäni, ovat siis putoilevaa sorttia!

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen miettinyt myös tuota naulahommaa, mutten ole uskaltanut laittaa, kun asetelma muuttuu niin usein. Mutta hyvä idis!

   Poista
 4. Nuo Ribbat on kyllä putoilevaa sorttia. Sohvalla on muutaman kerran tullut taulu niskaan. Meilläkin asetelma elää koko ajan ja etsii muotoaan, niin ei voi naulata niitä kiinni. Kiva idea tuo väriraita. Antaa vähän syvyyttä noillekin kehyksille! ;)

  VastaaPoista
 5. Hi,
  Could you tell me where you bought the rhino print? It's so adorable! I saw your pictures on pinterest.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi there, it's from here http://www.rkdesign.bigcartel.com/

   Poista