Ai, että loma?

12.8.2012Kotona ollaan. Seesteisistä lomakuvista huolimatta ja ennen kuin aika kultaa muistot, totean, että
lomamme etelän paahteessa oli muutakin kuin rentouttava. Kohteen valinta osui nappiin, ylitti jopa odotuksemme. Puitteet pienten kanssa matkaaville olivat hyvät - kaikki toimi, ruokaa ei tarvinnut etsiä eikä odotella, oli siistiä ja tarjolla muutakin tekemistä, kuin rannalla makoilu. Hotellialuella oli kaikki mitä tarvitsimme ja vähän enemmänkin.

Mutta, mutta... Jos edellisellä reissulla riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, tähän lomaan lisämausteensa toi kahden "Minä ite"- ja "Ei!" -ikäisen uhma, joka kohdistui pääasiassa, kehenkäs muuhun kuin äitiin. Reippaista, iloisista ja kohteliaista, vaikkakin vilkkaista miehenaluista, kuoriutui tottelemattomia narisijoita, raivopäitä, kinastelijoita ja äidissä roikkujia - totaaliärsyttäjiä. Tsih, oli heillä toki hyvätkin hetkensä. Useimmiten isän seurassa. Siis silloin, kun äiti oli nurkan takana laskemassa tuhanteen. Kerrottakoon, että pääsin laskuissani varsin pitkälle.

Oli miten oli, kotiin tultua rähjääminen on muisto vain. Ihanaa! He sähläävät ja hölmöilevät toki yhä, niinkuin ikäistensä pitääkin. Talven lomasuunnitelmat ovat kuitenkin nyt jäissä, kunnes muisti alkaa pätkiä. Jos nyt lomasta vielä jotain positiivista haluan sanoa, niin se jaksaa aina ilahduttaa, että läski näyttää paljon paremmalta ruskettuneena.
15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Huolestuttavaa, minuakin jo vähän naurattaa.

   Poista
 2. Voi ei. Mahtava kuvaus. Mut uskon, ettei noiden taaperoiden kaa loma oo Lomaa. Vielä pari vuotta ja ne voi työntää Bamse-klubiin, se kestää mukavasti muutaman tunnin joka päivä, ehtii rauhassa löhöillä ja lukea. Loppupäivän on sit jo ihana tehdä yhdessä jotain. Nimim. kokemusta on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bamse tosiaan näytti olevan monen perheen pelastus. Ja lapsillakin tuntui olevan tosi kivaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Well, it wasn't quite perfect with two small kids, but we managed...

   Poista
 4. VOi vitti miten tuttu sävel. Nimim. yksin lentokoneessa kahden pienen kanssa. Tässä menee nyt viikkoja että toivutaan lomailusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA, otan osaa. Lentomatka kahdenkin aikuisen voimin oli yhtä helekattia. Yksin en olisi pärjännyt ikinä!

   Poista
 5. Hmmjoo. Joo-o. Mutta siltikin, täällä talven matka jo googletuksessa. :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja lomakuvia ja kiva blogi myös sinulla, usein käyn täällä hiljaisena ihastelemassa :)

  Täällä olisi pieni haaste:
  http://talopihkala.blogspot.fi/2012/08/haaste-10-asiaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Koitan tarttua siihen mitä pikimmiten.

   Minäkin seuraan sinun upeaa blogiasi innokkaana, vaikken kai olekaan kommentoinut. Kaunista ja tyylikästä kertakaikkiaan.

   Poista
 7. Ihania kuvia kaikesta huolimatta niistä hyvistä hetkistä!

  Nauroin tekstille, ihanaa todenmukaista tekstiä..:)

  VastaaPoista
 8. Lapset varmaan oli järkyttyneitä vieraista mestoista ja heidän tapansa purkaa ahdistusta oli omanlaisensa? Ei loma kaukana kotoa ole välttis pikkuisille lomaa, vaan kriisi. Mutta hyvä kun aika pikkuhiljaa kultaa muistot ja jäljelle jää vain kauniit valokuvat. Voi sitten muistella kuinka tuollakin lomalla oli niin ihanaa :)

  VastaaPoista