Tuunattuja tuliaisia

22.3.2011Ideoita ja intoa olis pää täynnä, mutta vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Poikien hereilläoloaikana ei omia värkkäilyjä pääse tekemään, Bambolla kun on heti näppinsä välissä tai sitten ollaan luvattomissa puuhissa. Askareet tuppaa nyt vaan jäämään vähän vaiheeseen. Välillä tätä tekemisen vimmaa pitää kuitenkin päästä purkamaan. Yrittääköhän mun pää sanoa mulle, että pian alkais olla aika lähteä ettimään ihan oikeita töitä?

Jotain olen sentään saanut näprättyä. Ikeassa myytävän saippuan pullo on hyvän mallinen ja maksaa muistaakseni vain alle pari euroa. Pienellä vaivalla siitä saa kotiin ja tuliaisiksi ihan oman näköisiä juttuja. Ite voi käyttää vaikka saippuat eka pois ja sitten täyttää purkin tiskiaineella, käsivoiteella, shampoolla tai millä haluaa. Tuliaisiksi tiskiaine ja itse neulottu tiskirätti olis ainakin omasta mielestäni kiva saada, mutta kyllä purkin alkuperäinen saippuakin kelpaisi vallan mainiosti.

Kaikista helpoimmalla saa tyylikästä naputtamalla Dymolla etiketti kylkeen. Pientä vaivaa tarttee nähdä, jos haluaa tehdä kuvioita. Tässä ne on tehty aiemminkin mainostamallani sähköteipillä. Saman asian ajaa värillinen kontaktimuovi. Mahdollisuuksia on miljoonia!10 kommenttia:

 1. Kyllä minulle kelpaisi tuollainen tuliainen! Varsinkin tuo missä lukee Soap. Onko ihan oma keksimä fontti siinä?

  VastaaPoista
 2. Napsu; Fonttia "suunniteltiin" samalla kun sitä jo saksittiin teipistä :)

  VastaaPoista
 3. No vaan kyllä mullekin kelpais! Erityisesti tuo viirin muotoon leikattu näytää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja taas! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  -Johanna

  VastaaPoista
 5. Miten sä sait sen alkuperäisen sinisen painatuksen pois? :-)

  tykkään.

  VastaaPoista
 6. dressedtogrow -Johanna; Kaunis kiitos tunnustuksesta. Mieltä lämmittää :)

  Satu; Painatus on läpinäkyvällä tarralla, joka lähtee pois helposti ja tahroja jättämättä.

  VastaaPoista
 7. mulla on myös ostoslistalla nuo ikean saippuat. ajattelin, että kelpaavat sellaisinaan, mutta taidan vähintään napata sen tarran pois. tähän asti olen käyttänyt jotain vauvan pepunpesusaippuapulloa, ne kun ovat korkkia myöten valkoisia. Mutta paikallinen tarjoustalo vaihtoi merkkiä, eikä ko. pulloa enää löydy. menevät nimittäin tahmanäppien käytössä aika pian vähän sormenjälkisiksi.

  taidan kyllä jopa tuunata noita, jos kerran sähköteipillä saa noin kivat!

  VastaaPoista
 8. Hauska huomata, että joku muukin on innostunut sähköteipeistä! Niistä saa tosiaan vaikka mitä! Askartelin kouluikäisten poikieni kanssa kynäpurkit (eli sähköteipillä teipatut lasipurkit), ja muutama kahvipurkkikin sai osansa. Hienoja toteutuksia sinulla!

  VastaaPoista