Valot

7.3.2011Kiitos Omasta (p)ajasta -blogin Minna-Leenan antaman vinkin, sain vihdoin hankittua oman nimikirjaimen koristamaan kotia. Se löytyi Parolan asemalta kera ystävällisen palvelun. Mies lupasi hoitaa valoviritykset kirjaimeen, minulta kun nuo sähköhommat eivät tahdo sujua.

Sähköhommista puheen ollen. Kaapin perukoilta kaivettiin aikoinaan Clasulta ostetut muutaman euron kangaspäällysteiset johdot lamppupitimineen. Siippa viritteli niistä meille kivan valaisimen makkariin. Tosin vielä mietitään otetaanko vai jätetäänkö. Neljän 25 wattisen lampun teho kun ei ole kummoinen, eikä tehokkaampiakaan vastaavia ole löytynyt. Eihän sitä kyllä makuuhuoneessa tarttis niin valoisaakaan olla, että eiköhän me tuolla pärjättäis.

9 kommenttia:

 1. On hieno kirjain! Mua on aina harmittanut noiden lamppujen himmeys. Mutta noin kun niitä on useampi on varmasti parempi ja makkarissa ei tosiaan tarvi niin kirkas valaistus olla. Moi :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään niin tuosta kirjaimesta, ihmekös tuo :) Kattolamppukin on kyllä hauskan näköinen! Meillä oli myös himmeämmät valot ensin makkarissa, mutta nyt on kirkasta, näkee paremmin vaatekaapeista valita päällepantavaa...

  VastaaPoista
 3. Minäkin tilasin aikoinaan pari valokirjainta tuolta Parolasta ja palvelu oli kyllä tosi ystävällistä.

  ja eteiseen oon suunnitellu hiukan saman tyylistä lamppua, tosin vain paljon pidemmillä johdoilla. Odottelen vain että ne neonvärisetjohdot kotiutuisi, niin pääsisi kokoaamaan sitä lamppua. Minä ajattelin hoitaa ne sähkötyöt itse kun meillä isännällä pysyy paremmin kauha kädessä kuin mitkään työkalut;)

  VastaaPoista
 4. Mahtavalta näyttää, ja kiitos itsellesi, on kyllä niin selkeästi löytänyt kirjain hyvän kodin :)

  VastaaPoista
 5. JohannaK; Eikös ookki kiva. Se on oikeesti W :)

  Minna-Leena; Vaatekaapilla on kieltämäti rasittavaa, kun ei näe!

  tuittu; Vau, arvostan sun taitoasi! Kyllä nuo sähköhommat pitäis vielä minunkin opetella :)

  Parolan asema; Kaunis kiitos vielä kerran. Tulen varmasti ostoksille toistekin!

  VastaaPoista
 6. Naku: Outs! Mä en huomannu mitään, luulin ihan et m se on ;)

  VastaaPoista
 7. Hauska kirjain. Näyttää tosi hyvältä. Olen myös miettinyt noita lamppuja. Hyvältä näyttää noin nipussa. Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 8. JohannaK; En mäkään aio huomata mitään :)

  Suveliina; Kiitos ja hauskaa (vähän myöhäistä) naistenpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää, meillä myös parolan L ja P.

  VastaaPoista