Ihanat mieheni

29.9.2010


Bambo täyttää tänään 11 kuukautta. Kuukausi sitten tuli ensimmäinen sana, äiti, jonka Bambo lausui todistajien läsnäollessa hieman turhan täydellisesti ollakseen muuta kuin vahinko. Sen jälkeen on kyllä epämääräisempiä sanoja alkanut tulla. Pampo on tietenki Bambo ja ihi on isi. Maa on nälkä, ruoka ja maito. Äiti on äi'i.

Eilen illalla Bambo kävi ensimmäisen kerran lääkärissä (jollei neuvolan lääkärintarkastuksia lasketa). Räkätautia on jatkunut kohta viikon. Tauti ei ole mitenkään hidastanut Bambon tahtia, mutta varmuudeksi käytiin tsekkauttamassa, ettei korvissa tai muuallakaan ole mitään. Kaikki oli onneksi kunnossa.

Lähikaupan myyjä kysyi, onko Bambo koskaan pahalla päällä, kun naama on aina virneessä. Poika kieltämättä on kuin aurinko; nauraa ja höpöttää paljon, ja on kova touhuamaan. Ruoka, uni ja leikki maistuu. Iltaisinkaan ei tarvitse kuin laittaa poika sänkyyn ja sammuttaa valot, ja sinne jää tyytyväinen pikkumies nukkumaan - aamuun asti.

Isin poikahan Bambo on. Iltaisin ja viikonloppuisin ei isiä päästetä silmistä. Hän kun jaksaa helliä ja hyppyyttää ihan loputtomiin. Voi, kuinka sydämeni pakahtuu kun katson heitä yhdessä. Ihanat mieheni.

3 kommenttia:

 1. Oi tuo nukkumaanmeno kuulosti melkein liian helpolta! Kadehdittavan helpolta. :D T. yks joka on nippanappa saanut yöimetyksen loppumaan (poika 11,5kk)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Bambo-aurinkoiselle!

  Jee, laskurissa on enää 8 päivää!!

  VastaaPoista
 3. Killi; Joku viisas on sanonut, että jokainen saa sellaisen lapsen, jonka kanssa pärjää. Minulle ei vaativampaa uskallettu antaa, ja ihan syystä, ainakaan ensimmäiseksi lapseksi =)

  Kiki; Bambo kiittää :)

  VastaaPoista