Mässäilyä

4.10.2010


Viime viikkoina maanantai on ollut neuvolapäivä. Olin jo vähän asennoitunut siihen, ettei tänään enää tarttis mennä. Toisin kävi. Myös ensi maanantaiksi varattiin aika. Näyttää siltä, että siihen miten luonto on päättänyt asian hoitaa, on turha yrittää puuttua millään kolmen S:n harjoituksilla. Siis niillä, joista siivous on tylsin S ja sauna toiseksi kivoin.

Olen yrittänyt pitää karkin syönnin kurissa koko raskauden ajan. Aika hyvin olen onnistunutkin. Nyt kurvasin suoraan neuvolasta hakemaan irtareita. Ai, kun oli hyviä. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun pussi oli tyhjä. Aattelin, että ei sitä painoa enää ehdi kamalasti tulla. Tähän mennessä on tullut vain vajaa kolme kiloa. Tosin Bambon jäljiltä oli vielä kiloja, kun Toukkaa ryhdyin odottamaan, että on tässä hyvissä lihoissa oltu.

8 kommenttia:

 1. Lähellä se jo on!! Jännää!

  VastaaPoista
 2. Lopetin 5 kk karkkilakon päivää ennen kuopuksen syntymää ahmimalla pussillisen salmiakkia. Ehkä salmiakki onkin se neljäs S. :)

  VastaaPoista
 3. Taidan mennä hakemaan tänään sitä salmiakkia. Suklaa ei tehonnut. Ja onhan vielä se yksi S - shoppailu :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on tullut nyt joku outo vaihe raskaudessa - kaikki makea on ihan out. Ei kerta kaikkiaan pysty syömään.

  VastaaPoista
 5. Saat herkutella hyvillä mielin!Oon käynyt kurkkimassa täällä joko olis lähtö tullut mut vielä odotellaan.. :) Terkkuja!
  *Henna*

  VastaaPoista
 6. Riikka; mulla ei tuollaista vaihetta ole päässyt tulemaan. Herkut maistuu olinpa raskaana tai en.

  Henna; täällä vielä odotellaan. Ja kiitos, vien terkut kotiväelle :)

  VastaaPoista
 7. Olet lihonnut koko raskausaikana vain vajaat 3 kiloa? Miten se on edes mahdollista?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi; Kuten mainitsin, edellisestä raskaudesta oli vielä kiloja reilusti jäljellä, kun uusi vauva ilmoitteli tulostaan. Niinpä menetin uuden raskauden alkupuolella vielä niitäkin kiloja jonkusen, ennen kuin paino kääntyi taas nousuun.

  VastaaPoista