Meikkipussi

21.12.2010
Jos olen heikkona kaiken näkösiin purkkeihin ja purnukoihin, olen myös ihan vetelänä pussukoihin ja lompakoihin. Ihan kun ei näin joulun alla (ja muutenkin) olis muutakin tekemistä, piti väsätä ties kuinka mones meikkipussi. Aattelin tehdä tälle kaveriksi vielä isomman pesupussin.

11 kommenttia:

 1. Superhieno! Onko tuollaista mahdollista saada itelle? Asun tällä hetkellä Japanissa ja tää maa on täynnä mitä hienoimpia kankaita, mutta mulla piru vie ei oo ompelukonetta.. Eikä tosin taitoakaan tehdä sillä mitään. :) Mutta toi on niin hieno. Tykkään kun kirkkaankeltaista yhdistetään mustavalkoiseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Milla. Hienoja juttuja teet itsekin. Eiköhän hierota vaihtokauppoja? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana!

  PS: Meillä onkin sitten samat heikkoudet:D

  VastaaPoista
 4. Naku: Kiitos! Joo, silmästä silmään, sopii :) Eli vaihtokaupat vaan passaa. Pipo? sinulle itsellesi? p.s. hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Jepulis Milla. Vietetään joulut ja laitetaan sitten vaikka s-postia. Pipo olis kiva, minulle itelle. Hyvää joulua sinne Japaniiniaan!

  VastaaPoista
 6. Löytyykö pussukkaan kaava "jostakin" vai oletko taiteillut ilman kaavaa? Hieno! Hyvää joulun jatkoa!
  t. Jaana

  VastaaPoista
 7. Jaana; ite olen pähkäillyt "kaavan". Se on ihan hirmu simppeli. Voisin yrittää jossain vaiheessa piirtää kaavan ja laittaa sen jakoon täällä blogissa.

  VastaaPoista
 8. Olisipa tosi mukava! Olen vähän huono "improvisoimaan", mutta olisi mukava huristella ompelukoneella pitkästä - ja tuollainen pussukka. Sitten arkena!:)

  VastaaPoista
 9. Siis huristella ompelukoneella pitkästä AIKAA...
  t. Jaana

  VastaaPoista