Auringonpistos?

6.6.2011


Nyt ei ole Bloggerilla kaikki hyvin. Liekö saanut auringonpistoksen. Sisäänkirjautuminen ontuu pahasti, kuvien lataaminen tuntuu ylivoimaiselta ja yrittäessäni vastata teidän kommentteihin, systeemi viskaa minut kylmästi pihalle. Kuulostaako tutulta vai koskeeko tämä vain allekirjoittanutta?

Palataan pidemmin asiaan, kunnes homma sujuu hieman jouhevammin. Tulossa on kivaa katteltavaa, uskoisin ainakin. Sillä välin, nautitaan helteestä!3 kommenttia:

 1. Juu sama kuvio mullakin, mutta vaihdoin selainta ni alko vähän helpottaan kun kommentointi onnistuu. Mutta edelleenkää ei oo ihan normitilassa, eli auringonpistosta varmaan :/

  VastaaPoista
 2. Moikka :) Mulla on toiminut bloggeri tänään ihan hyvin, mutta täytyy sanoa et muuten on viimeaikoina tökkiny ja ollut välillä kuvien lataaminen hidasta. En tiedä mikä niillä on nyt ollut. No toivotaan et toimii paremmin :) Aivan ihana toi teidän terassi!! <3 terkkuja!

  VastaaPoista
 3. En pääse google-tilille lainkaan! Ainoastaan näin nimettömissä kommenteissa pääsen kirjoittaen läpi, blogit, joissa ei anonyymejä "vastaanoteta", jää kommentointi haaveeksi..nyyh!

  NOPPA

  VastaaPoista