Kohti syksyä

11.7.2011


Kaveri närkästyi, kun informoin, että pian on syksy. Mistäkö tiedän, että kesä lähestyy loppuaan? No siitä, että virkkuut ja kutimet oli taas kaivettava kaapista jokavuotisen totaalikyllästymisen ja sitä seuraavan kesätauon jäljiltä. Villalanka tuntuu vielä ylireagoinnilta, mutta pian sekin pääsee puikoille.

Tässä aloitellaan mattoa lepakkotuolin kaveriksi. Muutamassa tunnissa tekele on kylläkin venynyt jo ihan eri mittoihin. Eiköhän tällä viikolla saada kuvat valmiistakin väkerryksestä. Niin, ja mitä pahaa syksyssä on? Olen ehkä hätähousu, mutta syksy on ihana. Minulle se on aina uuden alku. Vaikkei mitään uutta alkaisikaan.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä syksy on ehkä jopa ihanampi kuin kesä. Kevät on kuitenkin kaikista ihanin, siirtymäaikoja syksyn kanssa niin ei ehdi kyllästyä vallitsevaan ilmastoon :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä syksy on kiva, mutta vähän aikaa meillä mennään vielä kesätunnelmissa. Itse virkkailin kesähelteilläkin Seitsemästä Veljeksestä keppihevosia, hieman oli hikistä touhua, mutta ah niin kivaa. Paksummalla koukulla tekisi mieli tehdä myös jotain!

  VastaaPoista
 3. Hahaa niin totta! Toinen rahin päällinen on melkein valmiina lattialla ja toissapäivänä otin käsiini paksut villalangatkin kun uudessa Dekossa on se Susanna Venton suunnittelema siksak-kuvioinen neulepeitto ja Novitalta tuli syksyyn uudet paksut villasekoitelangat, joista se nyt syntyy.

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee kans syksystä aina mieleen uusi alku, vaikkei koulut on käyty jo vuosia sitten. Ja usein syksyllä tulee mieleen se ihana tunnelma kun aloitti opiskelut ja siellä opiskelupaikkakunnalla syksyt olivat erityisen kauniita muutenkin.

  VastaaPoista