Minituoli

18.11.2011

Kävin pitkästä aikaa kirppukaupassa. Kyllä kannatti. Löytyi loistokuntoinen lasten rottinkituoli muutamalla eurolla. Mitä sanotte, maalaisinko vai jätänkö naturelliksi?

Kuin tilauksesta löytyi myös himmelisetti; pussillinen eri mittaisia olkia kera blondiystävällisten himmelinteko-ohjeiden. Taidanpa kokeilla, josko saan jonkinlaisen väkerryksen aikaiseksi.

6 kommenttia:

 1. Kaunis tuoli ja uskomattoman hyvässä kunnossa, eli jätä maalaamatta. "Maalatturottinki"-muoti tulee ja menee, tuollaiseksi se on tarkoitettu ja tuollaisena arvossaan.

  VastaaPoista
 2. Mä varmaan jättäisin naturelliksi. Istuu ainakin tuohon mattoon tosi hyvin.
  Edelliseen kamerapostaukseen: sain täsmälleen saman lahjan kuukausi sitten. Ykkösellä on menty siitä saakka, eipä ole paljon tullut ylipäätään kuvattua, mutta aion kans vakavasti hankkia nyt oppia tai opetusta jostain. Tulisin siis mielelläni kuvauskurssille, jollemme lentäisi reilun viikon päästä Kalifornian rannoille asumaan..

  VastaaPoista
 3. Hei samaa pohdin minäkin muutama postaus taaksepäin. En ole vieläkään osannut päättää ja tuoli meillä vielä naturellina. Jos päätät maalata, laita heti kuvaa ja infoa miten teit...

  VastaaPoista
 4. manteli; Olet ihan oikeassa.

  maijanmaja; Ooh, Kalifornia kuulostaa niin auringolta. Nauttikaa!

  Marianne; Kuvissani aina silloin tällöin vilahtaa(esim viime tiistain postauksessa) turkoosi rottinkituoli, jonka maalasin Miranolilla noin 3 cm leveää pensseliä käyttäen. Maali on helppo levittää ja tulee siistiä jälkeä. Tuoli on kestänyt hyvin ulkonakin, vesisateessa ja paisteessa.
  Joskus olen sprayainnut rottinkituoleja, mutta näin tulee siistinpää ja kestävämpää.

  VastaaPoista
 5. Sopii luonnonvärisenä hyvin tuohon kauniiseen mattoon. Epäilen kyllä pystytytkö vastustamaan tuolin tuunauksen himoasi =)

  Katri

  VastaaPoista
 6. Naturel ehdottomasti! Luonnonmateriaaleihin perehtyneenä hirvittää välillä ihmisten tuunausinto...rottinki kun kestää älyttömän pitkään hyvänä jopa kosteudelle altistuttuaan, mutta jos pinnan "tukkii" maalilla ja kaluste saa jossain kosteutta, alkaa se vähitellen homehtua ja lahota maalin alla, vaikka päällisin puolin näyttäisikin hyvältä. Siis ihan kestävyyttä kannattaen suosittelen jättämään tuunaamatta :)
  Kiva blogi muuten, ekaa kertaa visiitillä!

  VastaaPoista