Köhköh

4.2.2012

 

Terkut Dubaista. Kotona kuuluu olevan paukkupakkaset. Täällä ei varpaita palele. Silti meitä kiusaa sitkeääkin sitkeämpi flunssa. Pienimmän kanssa piipahdettiin jopa sairaalassa erään itkun ja yskän sekaisen yön jälkeen.

Köhästä huolimatta pikkuväki on ollut lievästi sanoen touhussa. Reippaita ovat kuin mitkä, mutta ah, niin kerkeäviä. On siinä oma hommansa, kun reissaa yksi- ja kaksivuotiaan kanssa. Kummallakaan kun ei itsesuojeluvaisto ole se kehittynein ominaisuus. Muuten on varsin turvallista. Ihmiset ovat uskomattoman lapsirakkaita. Poikien saama huomio on välillä hämmentävän ylitsevuotavaa. Palvelu pelaa, heitä kuvataan yhdessä ja erikseen ja välillä koko ihailijaporukan ympäröimänä. Erikoista. Pikku R nauttii täysillä olostaan shown keskipisteenä. Bamboa touhu on alkanut närästää. Mietinpähän vain, liekö tyttölapset samassa asemassa?

Illalla käytiin Burj Khalifassa, maailman korkeimmassa rakennuksessa. Huikea juttu, 828 metriä. Näkemistä olisi ollut pidemmäksikin toviksi, mutta matkanjohtajat kävivät kovin kärsimättömiksi. Räps, räps ja matka jatkuu. Niin se menee tällä kertaa ja varmasti vielä seuraavallakin lomalla. 

3 kommenttia:

 1. Voi upeet maisemat!!! Kiva, että flunssasta huolimatta pikkuset on hyvällä päällä! :) Terkkuja sinne kauas! Täällä autot köhii, kun pakkasta on pahimmillaan ollut -29. Yök! Nyt pitäs pian lauhtua ;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olin tallettanut blogisi suosikkeihin. Olin jo syksyllä liittymässä lukijakuntaasi, unohtui. Nyt olen mukana, uusi lukija Pirkanmaalta.
  Syksyllä luin ja itkin susupostaustasi. Tuli mieleen oman äidin poismeno (helpotus, koska hän oli vanha ja sairasta). Lohduttavia sanoa en vieläkään keksi, mutta usko pois, aika auttaa.

  Kivaa lomaa Sinulle ja perheellesi :)
  Maija

  VastaaPoista
 3. Dubai Marina, vastapäätä vielä hieman keskeneräinen Twist-tornitalo. Asutteko kenties täällä http://www.dubai.fi/index.php?option=com_hotproperty&task=view&id=1&Itemid=2 ?

  VastaaPoista