Ruutuliina

26.7.2013



Minua ei täällä blogosfäärissä ole viime viikkoina juuri näkynyt, ajatukset ovat olleet aivan muualla. Vielä viikko lomaa ja sitten lupaan aloittaa totuttelun normiarkeen. Aina välillä on kyllä tullut mieleen, että tästäkin pitäisi teille postata, mutta olen laiskuuttani siirtänyt kaiken syssymmälle.

Nyt kuitenkin tulin näyttämään uuden ihanan ruutuliinani, johon törmäsin Kodin Ykkösessä päivänä eräänä. Ensisilmäyksellä oikein säpsähdin. En tiennyt tykätäkö vai ei. Ainakin väri yhdistettynä ruutukuvioon tuntui todella vieraalta. Mustaa tai harmaaatahan sen olla pitää! Harmaaruutuinenkin olisi ollut tarjolla, mutta se oli jotenkin niin, hmmmm, nähty.

Yön yli mietittyäni singahdin takaisin kauppaan. Kernikangas oli mielessäni muuttunut huippuhienoksi. Ja kuinka ollakaan, se on kovasti fanittamaani Anno-sarjaa, josta muuten löytyi samalla reissulla muutakin kivaa. Niistä tuonnempana.

Olen myös viimeaikoina täydentänyt vanhaa apteekkipullokokoelmaani, joka on välillä majaillut kellarin kätköissä. Hoksasin jossain välissä, että kokoelmasta löytyy kivaa vaihtelua iänikuisille kirkaslasisille karahveilleni. Aika kiva piristys kattaukseen, eikö vaan?

Vielä muistutus teille, jotka olette seuranneet blogiani Google Readerin kautta. Palvelu on ollut määrä lakkauttaa jo jonkin aikaa sitten, mutta meneillään näyttää olevan pieni siirtymäaika. Joka tapauksessa nyt viimeistään kannattaa vaihtaa Bloglovin'iin.

Heippa taas hetkeksi ja nauttikaa auringosta!



25 kommenttia:

  1. Mun piti ostaa toi myös mutta epäilin laatua, hyvällehän se näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän tätä "viikonloppuliinana", sillä en usko, että mikään miellyttäväpintainen vaalea kerni-/vahakangas kestää tomaattikastikesekoilujamme. Ainakin Marimekon vahakankaat imaisevat sen heti, for good. Siksi uskalsinkin ostaa, kun hinta on kuitenkin melkein neljäsosa.

      Poista
  2. Sama tunne on yllättäen vallannut, että mustavalkoyhdistelmä alkaa olla aika nähty. Toi on makee ja annosta löytyy kivoja muitkin juttuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka kyllä mä mustavalkoisesta tykkään yhä. Se on hyvä pohja ja sallii vaikka mitä värivariaatioita kaverikseen.

      Poista
  3. Kiva liina - väri on aika räväkkä;) Ja kesällä näyttää aika moni muukin bloggaaja pitävän vähän paussia tai ainakin hiljentävän postaustahtia. Jotta eiköhän lomailla ihan rauhassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Räväkkä kuvaa väriä hyvin. Hah, mitähän oikeasti räväkät sisustajat tähän sanois :)

      Mulla tämä postaustahti on aina aika verkkainen. Kuuma hidastaa entisestään. Hiljaa hyvä tulee. Ihanaa loppukesää sinulle!

      Poista
  4. Anno on kyllä hienosti uudistanut kasvonsa. :)
    Ja toi väri on kyllä teille ihan nappi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä muuta sano - tosi hienosti!

      Ja kun täällä keittiö-ruokailutila-olkkarisuunnalla kattelee ympärilleen, niin aika hyvin tuo väri kyllä passaa tällä hetkellä.

      Poista
  5. Ihana ruutuliina....:)
    Ihastelee uusi lukijasi.

    VastaaPoista
  6. Kiva liina ja sopii teille kyllä hyvin.
    Anno on nykyään kyllä tosi monipuolinen ja tyylikäs. Tuntuu, että joka kerta haluais kotiuttaa jonku Annon uutuuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, melkein aina lähtee jotain mukaan. Ihania juttuja!

      Poista
  7. Näyttääpä hyvältä ja passaa hienosti tuolien jalkoihin.

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Heips. Se on Stilleben Shopista Köpiksestä. Niiltä löytyy myös nettikauppa.

      Poista
  9. Näyttää ihanalta, eipä olisi tullut mieleen näin yhdistellä. Kiitos taas Naku hyvistä vinkeistä :)

    VastaaPoista
  10. Hieno liina ja hyvin toimii.

    Itse vaihdoin Feedlyyn Readeristä ja voin varauksetta suositella!

    VastaaPoista
  11. Hei mulla on hakusessa pöytälevy työpöytään ja tuo pinnoitettu vanerilevy kuulostaa tosi hyvältä! Luin kuitenkin, että se saattaa käyristyä. Tarkoitus olisi, että pöytälevy on 160-180 cm pitkä. Onko sulla kokemusta tuosta käyristymisestä, ja kuinka paksua teidän pöytälevyt ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on 22 mm vaneri, eikä mitään taipumista ole ruokapöydässä havaittu. Koko on 170x90 cm. Säävaihteluissa elävä vastaava terassipöytämme (200x100 cm) vahvistettiin heti aluksi neliskanttisella teräsputkella levyn alapuolelta. Suosittelen pinnoittamista molemmin puolin levyä.

      Poista
  12. Liina näyttää oikein kivalta! Meillä ei olekaan yhtään pöytäliinaa nykyisin, pitäisikin käydä katselemassa valikoimaa :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Heippa! Löysin blogisi vasta hiljattain, ja nyt olen kahlannut vanhoja postauksia - aivan todella viihdyttävää! Tyylisi on mahtava :) Pari kysymystä: onko ko. Annon liina metritavarana ostettu vai valmis liina? Ja toinen kysymys himoitsemistani dsw-tuoleista; alkavatko "narisemaan" käytössä? Olen kuullut jostain, että vuoden käytön jälkeen käyttö on ikävää, kun nitisevät ja natisevat... :/ Kiitos vastauksistasi jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kun löysit tänne! Annon kangas on metritavaraa.
      Tuolit eivät ainakaan vielä narise. Auttaisikohan ruuvien kiristäminen, jos näin käy?

      Poista