Anno-mattosuunnittelukilpailu

12.9.2013Ihania mattoja ei ole koskaan liikaa! Suunnittelisitko sinä Anno-tuotemerkille sopivan, skandinaavisen ajattoman klassikon - unelmamaton? Nyt siihen on mahdollisuus. Anno-mattosuunnittelukilpailu on alkanut.

Lisätietoa kilpailusta ja kilpailusäännöt löydät täältä, klik.


8 kommenttia:

 1. Mites, kun alussa sai ymmärtää että kilpailu on lähinnä "ammattilaisille" mutta säännöissä ei oltu eritelty koulutustaustaa, niin saako tämmönen käsityöihmiseksi kasvanut taviskin osallistua? :D

  VastaaPoista
 2. Mikäli säännöissä määritelty osallistumiskelpoisuus ja muut vaaditut kriteerit täyttyvät, niin ei kun kyniä teroittamaan :)

  VastaaPoista
 3. Just discovered you and your blog in the german COUCH magazine! Love your inspirations! Gonna follow you.

  Crystal

  VastaaPoista
 4. Melkoiset säännöt tässä kilpailussa; jokainen osallistuja antaa kilpailutyönsä kaikki oikeudet rajattomaksi ajaksi Anttilan käyttöön. Ehdoissa mainitaan myös, että voittaja voidaan jättää valitsematta. Jos siis kilpailuun osallistuu 300 työtä, voi Anttila olla valitsematta voittajaa ja säästää siten tuon 5000€ ja saa 300 kivaa kuosia joita voi valmistaa miten tykkää ja miten kauan tykkää...
  Toivottavasti osallistujat tutustuvat ajatuksella kilpailun sääntöihin.

  Vähän tuntuu ikävältä tälläiset ehdot, itse koen tälläisen toiminnan vähän riistona.

  Joka tapauksessa, hyvää syksyn jatkoa :)

  -Riikka

  VastaaPoista
 5. Ah, kerrankin tällainen suunnittelukilpailu, jonka voittaja saa järkevän rahapalkinnon. Harmi vaan, että säännöissä tulee vastaan perinteinen pienellä präntätty: Anno voi käyttää ihan mitä vaan kilpailutöitä ihan missä vaan - ilman korvausta suunnittelijalle, joka menettää kaikki oikeutensa työhönsä. Vaikka se laitettaisiin sääntöihin ihan varmuuden vuoksi ilman aietta toteuttaa, niin vähän ikävältähän se kuulostaa.

  VastaaPoista
 6. Hei Riikka ja anonyymi. Kannattaa ehdottomasti antaa palaute kilpailun järjestäjälle, niin menee varmimmin oikeaan osoitteeseen.

  Ja kiitos samoin, hyvää syksyn jatkoa kummallekin!

  VastaaPoista
 7. Olet oikeassa, palautteen antaminen järjestäjälle on se oikea kanava viedä viesti. Pahoitteluni täällä jupisemisestani, pahastuin vaan kovasti noista kilpailun ehdoista.
  Toivottavasti kilpailu päättyy parhain päin sekä järjestäjän että osallistujien kannalta :).

  Aurinkoista viikonloppua!

  -Riikka

  VastaaPoista
 8. Onnea kisaan! Huomaattehan myös ehdon, että kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ehtoja kesken kilpailun, esim. jättää voittaja valitsematta. Laitoin palautetta järjestäjälle. Nimim. Toinen anonyymi

  VastaaPoista