Valepullo

22.1.2014Syksyisellä Kööpenhaminan reissulla ostoskassiin sujahti tuliaispullo siinä toivossa, että parantaisin tapani ja alkaisin työpäivän aikana juoda kahvin sijaan enemmän vettä. Ajattelin, että kiva pullo motivoisi hörppimään. Täytän pullon pari kertaa päivän aikana ja kiikutan työpöydälle.

Pidän kovasti ideasta, että muovilta näyttävä kapistus on lasia. Vetoisuuskin on mukavat 1,5 litraa. Pullo on muistaakseni Sagaformin mallistoa.


...


I have this bad habit not to drink enough water during the day. Hopefully this nice bottle helps to make a change. I like the idea that the design is from plastic bottle but the bottle is made of glass.
22 kommenttia:

 1. Oi miten nätti! Saakohan näitä Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi, että jostain saa. Ainakin Sagaformia on muuten myynnissä.

   Poista
 2. Hieno pullo. Ja kyllä näyttää muovilta! Onko tuo "kertakäyttömukikin" keraaminen tai jotain?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voisin ottaa vielä kaveriksi pari erikokoista ja -muotoista :)

   Poista
 4. Aikas hieno, ajattelin heti sen olevan muovia! Saiskohan noita suomesta…

  VastaaPoista
 5. Ompas ihana pullo! Meillä on muuten tuollainen samanlainen "rytistetty" kuppi, harmaana vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuppi lojui kaapissa käyttämättömänä iät ja ajat, mutta jotenkin se kuuluu tuon pullon kaveriksi. Hyvä, että löytyi käyttöä.

   Poista
 6. Toi on ahana ja meillä on ollut niitä kaksi. Paino sanalla ollut, sillä kumpikin hajosi ja sitten luovutimme. Harmi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi voi pahus! Eihän tuo mitään maailman paksuinta lasia ole.

   Poista
 7. Meilläkin oli tuollainen, kunnes mies sen vahingossa pudotti tiskipöydältä alas. Pikkaisen harmitti, mutta materiaahan se vain on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi! Lohdutukseksi voin sanoa, että meidänkin huushollissa pullon kohtalo on helppo ennustaa. Ennemmin tai myöhemmin :)

   Poista
 8. Oman Sagaformin pulloni ostin noin vuosi sitten Carlsonilta ja siinä hyllyn reunassa ja myös paketissa luki, että pullo on muovia. Koputtelin ja kokeilin vaikka miten, mutta uskon edelleen tämän kaikesta huolimatta olevan lasia. Melkein tekisi mieleni rikkoa pullo ja selvittää onko se lasimaista muovia. No mutta jokatap meillä säilyy pullossa kukkien kasteluvesi. Äitini opetti, että kukille pitää antaa seisotettua vettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt ihmeessä mene testaaman :) Kyllä se ihan lasilta tuntuu ja materiaaliksikin on määritelty "thermal glass". Eikös se ole jokin pinnoitettu lasi?

   Poista
 9. Aivan ihana pullo, täytyy tehdä hieman etsivän työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä mistä tämän ostin, oli muillakin valmistajilla kivoja pulloja samalla idealla. Ihan varmasti jonkin hauskan löydät!

   Poista
 10. Ihana, tahtoo! Mä olen jo valmiiksi naimisissa vesipullon kanssa, mutta jos tekisin liukuvan vaihdon lasipulloon :P

  VastaaPoista
 11. Kyllä tuosta kelpaa vettä hörppiä!! Hieno on pullo ja mukista tykkään vielä enemmän..:)

  VastaaPoista