BoKlok Nikinkumpu - aikuisten makuuhuone

27.4.2014
Alin kuva: Skanska KoditVaalea yleisilme jatkuu BoKlok-kodin aikuisten makuuhuoneessa. Seinät jätettiin valkoisiksi ja helppo vanerinen tee-se-itse -nikkarointi kyhättiin sängynpäädyksi. Remonttimies kokosi sen piirustusteni pohjalta noin kymmenessä minuutissa. Levyt toki sahautin etukäteen valmiiksi.

IKEAn uudesta PS 2014 -mallistosta löytyi piristäviä yksityiskohtia sisustukseen ja No home without you -blogin Kaisan ihanat printit ovat kuin piste i:n päällä. Aivan kuin tehdyt muuhun sisustukseen.
Tämä on asunnon ainoa makuuhuone, jossa vaatekaapit tulee valmiiksi asennettuina. Aiemmin sisustamassani kolmiossahan aikuisten makuuhuoneen yhteydessä oli vaatehuone. Tässä asunnossa se on pienemmän makuuhuoneen yhteydessä. Muutenkin makuuhuoneen sisustus on aikalailla erilainen kuin Saunapolulle tekemäni. Kummasta tykkätte enemmän? Itse pidän molemmista, mutta tämä voisi tyylinsä puolesta todennäköisemmin olla omassa kodissani.Makuuhuoneen sisustuksessa käytetyt IKEAn tuotteet:

sänky / Sultan Skaland -runkopatja
          / Sultan Tårsta -sijauspatja
          / Sultan- jalka
yöpöydät  / IKEA PS 2014 (jakkara, jossa led-lamppu)
seinävalaisin / IKEA PS 2012
kattovalaisin / Regolit-varjostin ja Hemma-ripustinsarja
valkoiset kehykset / Ribba
sininen kehys /  Nyttja
seinäkisko + nupit / IKEA PS 2014
peili / IKEA PS 2014
rullaverho / Tupplur
peitto / Mysa Strå
tyynyt / Gosa Vädd
pussilakanasetti / IKEA PS 2014
matto / Ådum

Printtejä voi tiedustella Kaisalta: nohomewithoutyou(a)hotmail.com


Postaus on tuotettu yhteistyössä Skanska Kodit kanssa.


6 kommenttia:

 1. Voisitko antaa kokoamisohjeita/suunnitelmasi tuosta iisistä sängynpäädystä. Tuommoinen mekin tarvittas. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitset 4 esim. 15 mm levyä sekä runkokehikkoa varten tukipuut. Itse käytin kertopuuta. Sahauta etulevy sen kokoiseksi kuin haluat ja sivulevyt sekä päälle tuleva levy sen levyisiksi, minkä syvyisen sängynpäädystä haluat. Huomioi etulevyn paksuus, sillä sivu- ja päällilevyt tulevat etulevyn taakse. Sivulevyjen korkeudessa huomioi päällilevyn paksuus. Eli sivulevyt ovat korkeudeltaan sängynpäädyn korkeus miinus levyn paksuus. Tee runkokehikko mihin voit kiinnittää levyt (esim viimeistelynauloin). Ole tarkka ristimitan kanssa. Tee sivulevyihin kolot mikäli seinässäsi on jalkalistat. Jos haluat kiinnittää päädyn seinään, rautakaupasta löytyy erilaisa vaihtoehtoja kiinnitykseen.

   Poista
 2. Hyvä idea noi nupit! Upeet ja kätevät!

  VastaaPoista
 3. Ompa kaunista! Mä kävin pari viikkoa sitten Haaparannan Ikealla nimenomaan tuon hyllyn ja pöytäpeilin takia. Ihastuin niihin välittömästi kun näin PS 2014 malliston tuotteet. Eihän niitä siellä tietenkään ollut ja harmitus jäi. Pitäisikö nuiden kuitenkin olla jo myynnissä?

  VastaaPoista
 4. Hieno ratkaisu tuo työpöytä. Miten noin pitkä vaneri pysyy jäykkänä ettei notkahda käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli tarkoitat BoKlok-postausta pojan huoneesta, niin kannen takana alla on piilossa tukilista.

   Poista