Pari suosikkia - uutta ja vanhaa

15.5.2014
Pitkän talven jälkeen luonto alkaa näyttää niin ihanalta ja herkältä. Välillä pitää oikein pysähtyä ihmettelemään kaikkia pikkuruisia lehdenalkuja. Ikisuosikkini silti on lehtikuusi. Jokin sen kauneudessa viehättää, olipa vuodenaika mikä tahansa.

Toinenkin suosikki on alkanut tehdä uutta tulemistaan. Nolottaa kaiken kupari-, kulta-  ja messinkihössötyksen jälkeen ihan myöntää, että mieli on taas kerran muuttunut ja kromi se on nyt, joka kolahtaa. Voi hyvää päivää, sanon minä! Tää on niin tätä.
10 kommenttia:

 1. Hei, mistä nuo kivat vaasit on? lehtikuusi on minunkin suosikkini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, vaasit ovat Muuton Silent-vaaseja. Myynnissä esim. Finnish Design Shopista.

   Poista
 2. No just näinhän se menee, tunnistan taudin ;). Kuparista en tosin vielä ole päästänyt irti, mutta kaikenlaiset pinkit, turkoosit ym. on nyt koettu, ja puhtaat valkoiset, harmaat jne tuntuvat niin hyviltä!

  VastaaPoista
 3. Hehhee Naku, älä nyt unohda, että nainen saa muuttaa mieltään!

  Olen juuri suunnitellut pikkuisen ristiäisiä ja tälläkin kertaa mennään valko-vihreillä kukilla. Kun vaan tietäisi kukkien nimet vai tilaanko kimpun, jossa on "kaikkea kaunista ja niitä tupsukoita". Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta ja usko tai älä, mä käytän tätä optiota USEIN!

   Valko-vihreä on hyvä. Eiköhän noilla spekseillä päästä lähelle toivottua :)

   Poista
 4. Haha, joo niin on toi tota.....tiedän ;) Joo lehtikuusi on mahtava! Ja nythän mulla on se omatekemä pöytä just lehtikuusesta tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, sekin vielä. Lehtikuusta pöytä ja pöydällä. Kuulostaa hyvälle :)

   Poista
 5. Lehtikuusessa on kyllä jotain melkein taianomaista! Minä poimin tänään ensimmäiset kielot ja muutaman pihlajanoksan. Kesä on kyllä ihanaa kun luonnonleikkokukkien tarjonta on lähes loputon! :)

  -piia

  VastaaPoista
 6. Meidän pihalla on paljon lehtikuusia, täytyykin käydä poimimassa niitä maljakkoon :)

  VastaaPoista