Jommin kummin

16.3.2011


Tämä Picasson sutkautus on hyvä. Päätin lainata sitä ja niin mun sisäinen graafikkoni pääsi valloilleen. Mutta kumman säästän, mustavalkoisen vaiko sinivalkoisen?

Tiedoksi vaan, että sininen kummittelee mielessäni nyt päivin öin. Jos minusta riippuu, niin uusi makkarin ilme tulee olemaan oikea suomimaisema. Paljon valkoista, ripaus sinistä, koivua, tuohta... Ei sentään vihtaa maljakkoon - niin tai - mikä jottei?

11 kommenttia:

 1. No, kyllä. Sisäinen graafikkosi on kovin onnistunut. Minuun kolahti sinivalkoinen ehkä enemmän. Johtunee keväästä? Niin ja vihta taikka vasta veteen vaan :)

  VastaaPoista
 2. Voih, molemmat ovat ihania. Sininen on keväinen, mutta mustavalkoinen on niin mun lemppari. Sen huomaat myös blogissani olevasta arvonnasta jos haluat osallistua =) Mutta uusi makuuhuone kuullostaa ihanan rauhoittavalta. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Upeita! Minulla on vielä mustavalkoinen kausi menossa kun se vasta tuli. Tosin nyt mulla tulee keltaista ja vihreää siihen rinnalle. Joten äänestän ekaa.

  Tuohivirsut aamutohveleiksi uuteen makkariin:)

  VastaaPoista
 4. Tykkään mustavalkoisesta enemmän, johtuu ihan siitä, että sininen ei ole mun juttu, koska käytin ekat 30 vuotta sinistä vaatteissani ja vähän joka paikassa, yliannostus siitä tuli. Kumma kyllä, turkoosista tykkään, mutta eihän se olekaan sininen (kai).
  Näytäthän sitten kuvia "Suomi-filmi -tyylisestä" makuuhuoneesta! :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat on ihania, ihan fiiliksen mukaan valitsisin lempparin. Viime viikolla se olisi ollut tuo sininen, mutta tänään musta-valkoinen. Eli ehdottomasti säästä molemmat! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista. Taidan säästää molemmat ja vaihdella niitä fiiliksen ja paikan mukaan. Ja jos nyt saan tämän sirkuksen keskellä organisoiduksi makkarin uudistuksen, niin varmasti laitan kuvia tulemaan :)

  VastaaPoista
 7. Iliman muuta kummatkin säästöön! :D

  VastaaPoista
 8. Pia&Pete; Moi, ollaan kuulolla =)

  VastaaPoista