Pääsiäismeininkiä

24.4.2011Eilen oli mummit ja pappa meillä syömässä. Tehtiin karitsan paistia valkosipuliperunoilla. Oli kuulkee hyvvää! Mummi toi jälkkäriksi ihanaisen sitruuna-pashatortun, jonka jämiä olen tänään käynyt jääkaapilla vähän väliä lipomassa. Ei tietoakaan itsekurista!

Meillä on väki ollut pääsiäisen enemmän ja vähemmän flunssassa. Bambolle tauti tuli ensin ja sitten muulle porukalle. Pojilla ei ole tahti hidastunut, vaikkeivat ihan kunnossa olekaan. Huoh. Saisivat ottaa vähän rauhallisemmin. Vauvalle yskä aiheuttaa mielettömän ykäreaktion masullaan ollessa. Toinen ei malttaisi lainkaan maata selällään, joten siinä sitä sitten ollaan, ykää nimittäin tulee ja paljon! Pesukone huutaa hoosiannaa, kun peitot ja pussilakanat on vähän väliä sotkussa. Käytettiin pojat tänään varmuuden vuoksi Pikkujätissä. Onneksi korvat olivat kunnossa. Virus vaan pitää räkiä ajan kanssa pois.

Huomenna jatkuu pihan siivous, mikäli kunto kestää. Ei siitä kyllä nättiä saa, vaikka kuinka siivoaisi. Meillä olisi Edenin porukalle käyttöä. Paljonkohan oikein perusteellisen pihasuunnitelman teettäminen maksaa?
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Sitruuna-pashatorttu kuulostaa mielettòmàn hyvàltà... voiskohan pashan sijasta kàyttàà italiassa mascarponea?

    VastaaPoista
  2. Anna; Se oli syntisen hyvää. Kannattaa kokeilla italia-versiota :)

    VastaaPoista