Sisään ja ulos

7.4.2011

Kävin eilen Ikeassa hakemassa pihalle Vågö-tuoleja ja tulipa vaan mieleen, että talvisaikaan ne voisivatkin asustaa kylpyhuoneessa. Eikös olisikin ihan piristävä vaihtoehto näille?
10 kommenttia:

 1. Ehdottomasti talvehtimaan kylppäriin! Raikas näky. Ja ei muuta kuin Vågön kanssa suihkun alle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Hyvin sopii sisällekin :)

  VastaaPoista
 3. Siis se on hieno, meillä mies ei vaan huoli noita tuoleja minnekään. Hölmö miäs ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Noissa on varmasti poikien kiva kiipeillä :) Ihan jees, jos löytää kesäkalusteille järkevän paikan talveksi. Varsinkin jos talvet on yhtä pitkiä kuin nyt.

  Onpa teillä kylppärissä tilaa! Terkuin 3 neliön tehokäyttäjä.

  VastaaPoista
 5. Passaa passaa! Upeat nuo mustat kaakelit suihkuseinällä, mullekki tuollaset!

  VastaaPoista
 6. just viimeks Ikeanreissulla (joooooo Sisiliaan on avattu viime kuussa eka ikea!) kattelin noita tuolehja ettà tosi kivat, mutta mihin ne voisi laittaa...? Teillà on aivan UPEAT vessat! meillàkin on edessà varmaan vuoden pààstà iso remppa johon kuuluu myòs kylppàri, mutta ei meille noin hienoa saada millaan, eikà noin isoa!

  VastaaPoista
 7. tosi ihana tuo tuoli! oon kans haaveillu tollasta takapihalle kesäks, mut en o vielä malttanu hakea ku on ollu lunta ja muuta moskaa! kiva idea toi kylppäriin laittaminen, sopii hilppasen kivasti!

  VastaaPoista
 8. Ainakin pääkaupunkiseudulla kannattaa hakea omansa pois pikapikaa, jos Vågöta mielii. Taisin viedä Vantaan Ikeasta viimeisen valkoisen. Espoossa on vielä jonkin verran jäljellä. Lisää ei käsittääkseni tule.

  VastaaPoista
 9. Hei,

  Minkä kokoinen teidän lattian mosaiikki on, siis se yksi palanen laatasta :) Hienoa on..

  VastaaPoista