Loppu

15.7.2011
Tänään se sitten loppuu, äitiysloma. Mieli on haikea, vaikkei oikeastaan mikään muutu. Olen iloinen mahdollisuudesta jäädä poiken kanssa vielä kotiin. Työ- ja päivähoitorumba odottakoon hetken. Sitä ehtii sitten kun pojat ovat hitusen isompia.

Alunperun tarkoitukseni oli heittää blogi telakalle mammaloman loputtua. Olen tullut toisiin ajatuksiin. Tämä on kiva harrastus arjen lomassa. Iso kiitos siitä kuuluu teille lukijat. Katsotaan sitten myöhemmin miltä tuntuu.

Nyt viikonlopun viettoon. Heips vaan!


14 kommenttia:

 1. Hei, kiva kun olet saanut blogaamisesta itsellesi mieluisan harrastuksen jota tahdot jatkaa, sillä minä tahdon jatkaa blogisi seuraamista :).
  Älä mieti mammaloman loppumista, ajattele, että hoitovapaa jatkuu :). Itse vietin esikoisen kanssa kolme vuotta kotona, jonka jälkeen kaksosten kanssa 2,5 vuotta kotona. Itseasiassa elämäni ei muuttunut sen jälkeenkään koska työskentelen osittain kotoa käsin. Ainoa, että lapset eivät ole koko ajan kotona.

  VastaaPoista
 2. Voi onnekasta, kun pystyt jäämään vielä kotiin. :) Ja älä heitä blogia romukoppaan, tämä on niin ihunaa!!

  VastaaPoista
 3. Et missään tapauksessa saa lopettaa blogia!
  Älä edes puhu tollasia :D Hui kauhistus!

  Oikeesti, tää on mun henkireikä ja inspiraation lähde.

  T: Kristiina

  VastaaPoista
 4. No et saa heittää telakalle ;) Terkkuja!

  VastaaPoista
 5. No eihän tällaista blogia nyt lopeteta! Mitä sinä oikein olet miettinyt? Heh.

  Kaikki ihana loppuu aina niin nopsaan, kuten mammaloma. Mutta ihanaa, kun saat vielä nauttia poikien kanssa touhuamisesta! Hauskaa viikonloppua!

  PS: Tuo jakkara näyttää samalle, mitä meinasin yhdestä paikallisesta liikkeestä meidän parvekkeelle. Meinasin tehdä siitä keltaisen, mutta sitten unohdin käydä sen ostamassa. Se on kiva.

  VastaaPoista
 6. No mähän jo otsikosta säikähdin, että blogi on loppu! Vaan eipä onneksi :) Löysin tieni tänne joku aika sitten, kommentoijana en ole tainnu olla kovin ahkera mutta lukijana kyllä! Kiva siis että jatkat :)

  VastaaPoista
 7. No kiva että jatkat! Täällä on kiva käydä katsomassa, mitä kivaa olet aina keksinyt!

  VastaaPoista
 8. minä olin kans lasten kanssa kotona monta vuotta ja päivääkään en vaihtais pois ;D rattoisia päiviä teille.

  VastaaPoista
 9. Minäkin ensin säikähdin otsikkoa, sitten huomasin että kohtalotoverihan se siellä kirjoittelee. Minunkin vanhenpainvapaa loppui torstaina ja nyt olen vuosilomalla (?) ja kuukauden päästä palaan taas "sorvin ääreen". Vähän hirvittää miten kaikkeen ehtii, mutta näyttäähän nuo kanssasisaretkin pystyvän. Ihminen on kuulemma sopeutuvainen eläin.

  VastaaPoista
 10. Kiva ettet lopeta,tämä on niin mukava ja inspiroiva blogi!

  VastaaPoista
 11. Kaikki; Kiitos tsempeistä. Ei tässä mihinkään olla menossa. Niin kauan kuin ideoita, aikaa ja inspistä riittää, blogi jatkuu tottakai :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä että jatkat Naku! Siis sun inspiroivia puuhasteluja ja teidän poikien eloa on niin mukava seurailla!

  Minulla vähän samansuuntaiset suunnitelmat, että kotona vielä ainakin vuoden loppuun. Vähän mietityttää miten sitä ehtii bloggailemaan sitten vielä työn ohessa, mutta ehkä siihen aina joskus löytyy aikaa :) Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Pinja; Kiitos ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Kiva kun päätit jatkaa - on ilo lukea blogiasi =)

  VastaaPoista