Jotain sentään

19.9.2011

Eipä tässä viime aikoina ole päässyt tekemisillään kehuskelemaan. Kirpputoripöytä työllistää edelleen. Uskomatonta, kuinka aikaavievää sitä on ylläpitää. Turhasta tavarasta toki pääsee eroon, mutta ei siinä tuntipalkoille pääse.

Värkkäilyrintamalla ei ole kummoisia tapahtunut. Noh, ikuinen yritys selvittää johtosekamelskaa on jatkunut ja sainhan minä julisteita kehyksiin, mutten seinälle. Meillä ei ikävä kyllä voi pitää tauluja trendikkäästi nojaamassa seinää vasten muualla kuin pojilta rauhoitetulla alueella. Sen verran kekseliäitä ja vikkeliä pojista on tullut, että tällaista aluetta ei oikeastaan enää edes ole.

Jotain pitkään mielen päällä muhinutta olen sentään saanut aloiteltua. Haaveissa on ollut tehdä työ-/vierashuoneeseen sohva - tai pikemminkin laveri - jonka voi tarvittaessa purkaa useaksi nukkumapaikaksi. Tarkoituksena on päällystää muutama patja ja kasata ne sitten päällekkäin. Vasta pinon päällimmäinen patja on valmis. Raitakankaalla kikkailin, kuinkas muuten. Rungon rakenne on vielä mietintämyssyn alla. Jotain halpaa ja simppeliä kuitenkin.

Rakas karvanaamani täyttää huomenna pyöreitä vuosia. Kokonaista 30. Nyt nopsaan hoitamaan pari synttärijärjestelyä ennen kuin marakatit herää. Kivaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Olethan sinä ehtinyt vaikka mitä. Sulla on kiva blogi!
  Mistä löysit noi kehykset?

  VastaaPoista
 2. Kierrätyskeskuksesta löytyy halvalla kivoja lavereita, sinne vaan. Tekisin itsekkin tuollaisen jos vain olisi tilaa ; )

  VastaaPoista
 3. Johanna; Kiitos :) Kehykset ovat Ikean Ribbat.

  Minna; Kiitos vinkistä. Ajattelin nikkaroida rungon itse, mutta ehkäpä muualta löytyykin fiksumpi ratkaisu.

  VastaaPoista
 4. Kenen tekemä tuo printti? :)

  VastaaPoista
 5. Mun tuli mieleen, että saisiko puulavoista rungon?

  Kivat raikkaat kuvat jälleen kerran!

  VastaaPoista
 6. Anu; Mr Woo's Spectacles on Muumurun ja Wild Stripes Weekdaycarnivalin.

  Nonna; Puulavoja itsekin mietin ensiksi. Nyt hakusessa olisi jotain kevyempää. Voi olla, että palaan kuitenkin ensimmäiseen ideaan :)

  VastaaPoista
 7. vau, täälläkin alkoi heti raksuttaa kun näin nuo patjat päällekäin! vieraille tarvittaisiin yöpymissysteemit eikä vuodesohvat puhuttele yh-tään. vinttiä ei ole ja säilytystilaakin naftisti. vanhat laverit (just ne kierrätyskeskuksen) on aika kivoja. jään odottamaan innolla mietintämyssysi tulosta!

  hanna

  VastaaPoista
 8. Voih,olet tehnyt sen mitä mun PITÄIS tehä. eli päällystää meidän rumat,likaantuneet ja revenneet patjat.Miten sä selvitit ton homman? mä en vielä tiedä miten sen sais järkevästi...laitoitko vetoketjun esim?Mites sen muuten sais patjan päälle vedettyä suorasti..? mun käsityötaidot ei oo mitkään älyttömät ;) ;) Toi sun raitapatja näyttää kyllä kivalta!
  annu

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia!
  Kiva, että "sanoit"tuon "ääneen", eli että kirpparipöydässä on kova homma, eikä tuntipalkoille pääse. Jos nyt sitten raaskisin lahjoittaa turhat vaatteet suoraan hyväntekeväisyyteen, kuten asunnottomille tms. Esim. UFFille en halua antaa, kun niillä taitaa olla niin kovat kulut mm. vuokrien muodossa, että suuri osa hyväntekeväisyydestä taitaa haihtua taivaan tuuliin...?

  VastaaPoista
 10. Sanna Matilda, mä pähkäilin tosi kauan ihme "vien sitten kirpparille" -suossa ja lopulta kyllästyin. Se sama tavara pyöri vuodesta toiseen mukana ja tiellä ja ne muutamat kerrat kirppiksellä olivat loppujen lopuksi hitonmoinen homma ja plusmiinusnolla. Kaikin puolin.

  Repäistiin juhlien alla oikein urakalla ja tavaraa lähti kierrätyskeskukseen, kavereille, blogin kautta, UFFille, keräykseen ja ties mihin. Ei kaduta.

  Naku, onko tuo johtopallo oikeasti kätevä? Mä haaveilen noista ja olisi mukava kuulla käytännön kokemusta.

  VastaaPoista
 11. kottarainen; Pallo saisi niellä paksua johtoa enemmän. Tuo musta johtosieppari on mielestäni kätsympi.

  VastaaPoista