Vähän väriä

12.9.2011


Valkoiset pellavaiset lempipetivaatteet vaihtuivat syyssateiden myötä värikkäämpiin. Mahtaakohan unet muuttua vallan villeiksi tällaisen muutoksen myötä?

Tätänykyä meidän makkarissa majailee pehmo nimeltä Akusti. Hän on Omasta (p)ajasta -blogin ihanan Minna-Leenan luomus. Hellyyttävä ja niin taiten tehty.

Akusti on lähtöisin Minna-Leenan PehmOtus-perheestä. Käykää ihmeessä tutustumassa tähän hassuun sisarusparveen. Varsinaisia persoonia!

10 kommenttia:

 1. Ihana aukusti! Ja tosi mahtavat petivaatteet. Kyl noissa nukkuu :)

  VastaaPoista
 2. Pellavaiset petivaatteet ovat aivan ihanat! Harmi ettei niiden habitus ole aina niin siisti kuin puuvillaisten. Jos ostaa tuntoaistin perusteella valitsee varmaan pellavan.

  VastaaPoista
 3. Mukavan oloinen blogi sinulla. Ja eritoten hauska tuo nimi valinta, nimittäin nuorimmaiseni on taannoin piirtänyt satuolennon nimeltään Uno Bambula, meksikolainen uneensoittaja =) Oli kuulemman niin yksitotinen soittelija, että kaikki vaipuivat uneen. Mutta yhtä kaikki Sinulla on vallan mainion oloinen blogi ja Akustikin näyttää varsin vekkulilta unikaverilta

  VastaaPoista
 4. Ja niin meni hän ja osti nuo meikämartan hartaasti himoamat lakanat! Kuinka monesti lienee olen viime metreillä ennen kassaa jättänyt nuo nyyhkäyksen keralla kärrystä, sillä oikeasti tässä talossa ei tarvita enää yhtäkään lakanaa. Mutta nuo on herkulliset!

  VastaaPoista
 5. JohannaK; Entiseen verrattana aika rajut!

  SarP; Niinpä, pellava on aina vähän rypyssä, mutta hyvältä tuntuu.

  pieni mopo; Kiitos =)

  Rillirousku; Minäkin olen hipelöinyt lakanoita monesti tietäen, että vielä joskus ne on saatava.

  VastaaPoista
 6. pssst... sulle löytyy tunnustus blogistani :)

  http://omastapajasta.blogspot.com/2011/09/kiitos.html

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä tosi kivalta,herkulliset värit!! Hyvää viikonlopun jatkoa!! ps. tervetuloa blogiini...

  VastaaPoista
 8. Kyllä kelpaa noissa tuhista! En olekaan ennen tainnut täällä käydä lueskelemassa, mutta jatkossa piipahtelen kyllä :) Ihania juttuja ja kuvia!

  VastaaPoista
 9. Riitta Sinikka; Mukavaa viikonloppua sinullekin. Ps. Kiitos, olen jo käynyt ihastumassa ja tulen monesti uudestaankin :)

  minni; Kiva, kun kävit. Minä piipahdin saman tien sinun blogissasi ja ihmettelen miksen ole sitä ennen löytänyt. Tykkään!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi-hanna; Juu, vuodesohvat ei houkuta täälläkään.

  Anonyymi-annu; Tein samalla tyylillä kuin mitä kaupan froteisetkin patjasuojat ovat, eli alta auki ja kuminauha kiristää pussia kiinni.

  VastaaPoista