Välipäivien puhteita

28.12.2011


Nyt on iskenyt omituinen energiapuuska. Ihmettelen kovin, sillä joulua vieraalla maaperällä supervilkkaiden 1- ja 2-vuotiaiden kanssa, ei varsinaisesti voi kutsua rauhalliseksi. Hupaisaksi kylläkin.

Niin tai näin, mieli tekee taas touhuta ja laittaa. Uusi vuosi, uusi alku. Syssymmällä vaiheeseen jäänyt työ-/vierashuoneen kohennus on nytkähtänyt himpun verran eteenpäin. Oikeastaan tauko teki ihan hyvää, sillä suunnitelmat ovat jonkin verran jalostuneet.

Näpit liimassa olen askarellut japaniinialaisia paperineitokaisia. Pojille on odottamassa robottisetti. Saas nähdä valmistuvatko ikinä. Aika sotkuista hommaa tämä askartelupaskartelu. Vaikka voisihan näistä saada jotain kivaa aikaiseksi. Uusi mobile, ehkäpä.


12 kommenttia:

 1. Ihana yhdistelmä toi matto, musta ja valkonen. Luonnollista ja kovaa yhdistettynä :) Terkkuja sinne! Mä odottelen tarmonpuuskaa...tulis jo, kun olis niin tota tekemistä ;) hali <3

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kivan näköistä! Katsoin eilen Tyylivarkaissa -ohjelmaa ja mietin että näkemäni perusteella teidän kodin avain pitäisi antaa sarjan vetäjille, teillä on ihanaa ja sulla luovuutta ja ideoita riittää! Mukavaa vuodenvaihdetta :) Nelli

  VastaaPoista
 3. Vallan kivan näköinen työ/vierashuone! Kyllä tuolla passaa. Ja noista nukkesista herää itselle fiilis, josko jotain tekis ittekin!

  VastaaPoista
 4. Juur viikonloppuna mietin että yläkertaan tahtois kaislamattoa tai vastaavaa kun näin jonkun kuva. Kiva tunnelma tosiaaan.

  VastaaPoista
 5. Siellä näyttää ihanalle! Kohta teillä on jono oven takana!

  VastaaPoista
 6. JohannaK; Toivottavsti tarmonpuuskani ei ole nopeasti katoavaa sorttia. Pahoin pelkään :)

  Taaperon tyylillä; Voi kiitoksia :) Hyvää uutta vuotta!

  Nonna; Kunhan saisin muutkin nurkat vielä valmiiksi...

  Retromoderni; Ajaton matto, passaa aina.

  Kiki; :)

  VastaaPoista
 7. Näpertely ja kaikenlainen tekeminen on parasta terapiaa ja ajatusten tuulettelua. Tosi maukkaalta näyttääpi vierashuone :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivalta näyttää! Saako kysyä, mitä materiaalia ja minkä valmistajan tuo matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Matto on Ikean Tårnby, juuttia ja kookoskuitua.

   Poista
 9. Mistä olet ostannut nuo japaniinialaisia paperineitokaisia?

  VastaaPoista