Arkea, intoa ja epäuskoa

1.10.2012 
 
 
Viikot luisuvat käsistä. Kolmipäiväinen tarhaviikko tuntuu poikien kannalta turvallisen pehmeältä siirtymältä uuteen elämäntilanteeseen. Eikä tarhan aloitus olisi muutenkaan voinut paremmin sujua. Meillä taitaa olla maailman reippaimmat pikkumiehet!
 
Omalta osaltani nuo kolme päivää menevät hujauksessa, eivätkä asiat etene haluamallani vauhdilla. Välillä tosin tuntuu, etten edes tiedä mitä olen tekemässä. Seuraavassa hetkessä kaikki on kristallinkirkasta. Mieletön into ja vimma saattaa sekunnissa vaihtua epäuskoon ja turhautumiseen. Lienee ihan tervettä aloittelevalle yrittäjälle. Lähipiiri, perhe ja ystäväni, jaksavat loputtomasti uskoa osaamiseeni. Mahtavaa sakkia.
 
Ja sitten kevyempiin aiheisiin. Sain kivasti yhtenäistettyä kukkaruukkukokoelmaani, kun löysin kirpparilta läjän vanhoja Arabian ruukkuja. Vielä kun niitä löytyisi isompina. Liekö edes valmistettu kuin kahta kokoa, tietääkö kukaan?
 
Mukavaa viikkoa sinne ruudun taakse!
 

 

25 kommenttia:

 1. Hei, tätä suorareunaista on ainakin neljää kokoa olemassa ja ainakin viidellä erilaisella lasitteella (lunttasin Arabian näköispainoksesta vuodelta 1967). Tosin tuossa julkaisussa mainitaan vain musta, valkoinen ja kaksi erilaista"Kerä"-kuosista. Näiden lisäksi tuota on valmistettu ainakin sinisenä. Näiden ruukkujen lisäksi Arabialla oli tuotannossa hieman alaspäin kapeneva malli (useita eri kokoja), neliön mallinen ja sellainen, jossa ruukkua kiertää "urat". Näitä erilaisia mustia, valkoisia ruukkuja on tullut kerättyä jo vuosia, onpa mukaan eksynyt muutamia Kerä-kuvionnilla, sinivalkoraidallinene ja muutama kauniin sininen. Tykkään, kauniin yksinkertaisia, niin kuin kukkaruukun mielestäni kuuluukin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos tiedosta. Kannattaa siis pitää silmät ja korvat auki.

   Poista
 2. Lihapullat mm. näiden aiheiden merkeissä joku päivä? Koti, työ ja kukkaruukut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, olisi tosi kivaa! Ja ehdottoman hyvät aiheet :)

   Poista
 3. Meidän pennut on päiväkodissa neljästi ja se sopii mun tyyliin. Hei ihana kirppariliinalöytö tuolla menneisyydessä.
  Kiva että sullakin jo mustaa näkyvissä.
  Mulla on ihan mahtava blogi kans.
  Tule ja koe!
  Nupurisofian Milla

  VastaaPoista
 4. Tosta Andyn jutusta mun piti kommenteeraa - all is pretty kuulostaa niin todelta ja tuo myös. Boring things voi olla monelle esim harmaan eri sävyt ja musta. Ja mulle - pretty.
  Love,
  m

  VastaaPoista
 5. Moikka! Kauniita kuvia. Olen yrittänyt etsiä A.W:n slogan julisteita/tauluja - mistä sinä olet löytänyt omasi? T Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moderna Museetista Tukholmasta. Taitaa olla ainoita paikkoja, mistä kyseisiä julkkia saa.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Näin ajattelinkin. hyvä syy lähteä Tukholmaan :)

   Poista
 6. Mulla on Naku niin samoja fiiliksiä edelleen, vaikken niin tuore yrittäjä olekaan.. Päiväkotipäivät kiitävät tuplavauhdilla ohi ja tuhat asiaa jää tekemättä. Mutta onneksi on päiviä, jolloin myös uskoo tähän kaikkeen.

  Kristallinkirkkaita päiviä silti odotellessa, blaa.

  VastaaPoista
 7. Ihana seesteinen kuva. Vakuuttelen, että meillekin koittaa taas jonkin ajan päästä vaihe, että matalalla pöydällä voi olla joku kaunis asetelma. Puoltoistavuotias ei vielä vaan anna niiden olla rauhassa.. En tiedä haluatko avata yrittäjyyttäsi täällä blogissasi (vai oletko sen ehkä joskus tehnyt?), mut jos mitään esteitä ei ole niin olisi mukava kuulla siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään mitään asetelmia voida pitää alle 150 cm korkeudessa muuta kuin yhdessä huoneessa. Parempia aikoja odotellessa.

   Ehkä vielä avaudun, ehkä en. Katsotaan milloin aika on kypsä.

   Poista
 8. I'll forever be in lovewith the Bertoia chair. I love it !

  VastaaPoista
 9. Aivan samat fiilikset mullakin. Mutta ystäväni sanoi, että ilman sitä epäuskoa ei ehkä kehittyisi. Niin haluan ajatella. Ja arvaapa mitä täällä just väsään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ARVAAN! Mahtavaa!
   Ystäväsi on varmasti ihan oikeassa. Me uskotaan sun ystävää :)

   Poista
 10. Kauniita kuvia!
  Ihanan nostalgiset nuo ruukut :)

  VastaaPoista
 11. Sinulla on ihastuttava blogi, jossa on kauniita kuvia! Blogissamme on sinulle haaste: http://mokonmaailma.blogspot.fi/2012/10/lempiasioita-blogihaaste-arvonta.html

  VastaaPoista
 12. Perfect corner!!! beautiful!!!

  xx

  VastaaPoista
 13. Onnea uudelle yritykselle ja uusien tarhalaisten äidille

  VastaaPoista
 14. Jos en väärin muista, noita kuvassa olevia ruukkuja on ainakin neljää kokoa. voi olla enemmänkin, mutta neljään eri kokoon oon törmännyt :)

  VastaaPoista