Haaveissa kuparinen kukkatarha

19.5.2013


Eräässä lähikirppiksen pöydässä oli koko kevään myynnissä läjä käyttämättömiä kuparisia saunakiuluja, jotka eivät näyttäneet kelpaavan kenellekään hyvästä hinnasta huolimatta. Jossain vaiheessa nappasin yhden itselleni ilman sen kummempaa suunnitelmaa tulevasta käyttötarkoituksesta.

Myöhemmin sain idean huikean hienosta amppeliseinästä kukille ja yrteille. Edelliskesien yrttilaatikoita en enää tänä vuonna haluaisi. Kiirehdin lähikirppikselle, mutta kiulukauppias oli kerännyt tavaransa ja häipynyt. Harmi. Nyt en saa ideaa pois mielestäni. Jos törmäätte kyseiseen kauppiaaseen pääkaupunkiseudun kirppiksillä (ette voi olla huomaamatta hänen kojuaan), niin tänne saa vinkata. Samoin, jos nurkissanne lojuu ylimääräisiä kiuluja.

Nyt sormet multaan. Aurinkoista sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Mahtava idea, meillä yksi kuparinen kiulu on varastossa. Täytyy tuunata se ulkoilukelpoiseksi!

  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Jos vanhat pitkät yrttiruukut jäävät vaille käyttöä, täällä olisi ostaja. :) Löysin viime kesänä Etolan alesta yhden tuollaisen valkoisen ja saman moisia olen metsästänyt tuloksetta lisää. -Pauline

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin kivat, että sijoitan ne varmasti muualle pihalla. Tosin, jos kupariaarteita ei löydy, joudun varmaan vielä tämänkin kesän käyttämään niitä yrttiseinässä. Koitan kestää :)

   Poista
  2. Täten jatkan etsintöjä ;)

   Poista